Τρία Μίλια: Τα δυο πρόσωπα που θα συμμαχήσουν και θα έρθουν τα πάνω κάτω στο νησί

Οι σημερινές 20/9 εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τρία Μίλια: Τα δυο πρόσωπα που θα συμμαχήσουν και θα έρθουν τα πάνω κάτω στο νησί

Πανικός στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Τρία Μίλια (δείτε τι τηλεθέαση σημειώνει), καθώς τα δεδομένα ανατρέπονται κάθε τρεις και λίγο, και βλέπουμε ανθρώπους που ίσως να μην μίλαγαν και να είχαν έχθρα σε άλλα επεισόδια, τώρα να συμμαχούν και η συμμαχία αυτή να φέρει ανατροπές.

Όσα θα δούμε σήμερα 20/9 στα Τρία Μίλια

Η Φωτεινή, ο Μιχάλης και ο Ευθύμης καταστρώνουν ένα σχέδιο για να ανακαλύψουν ποιος κρύβεται πίσω από τα μυστηριώδη γεγονότα, που συμβαίνουν στη Δρακόνησο. Ο Τίμος και ο Βασίλης δημιουργούν μια επικίνδυνη συμμαχία, που θα ανατρέψει πολλές ισορροπίες στο νησί.

«Τα ''Τρία μίλια'' ξεκίνησαν ως αουτσάιντερ...»

Ο Τόνυ Δημητρίου έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο περιοδικό 7ΜέρεςTV και μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο, που υποδύεται στην σειρά του Star «Τρία μίλια» -το δήμαρχο της Δρακονήσου - και αν αληθεύει ότι θα τον δούμε σε μια αμερικονοκυπριακή παραγωγή στον κινηματογράφο.

Φαίνεται όντως ότι ο Τίμος είναι απόλυτα αφοσιωμένος στην οικογένειά του.

Τη γυναίκα του τη σέβεται, την αγαπά και της οφείλει πολλά. Αυτός ήταν ένα παιδί λαϊκής καταγωγής, ενώ η γυναίκα ου φαρμακοποιός, με οικονομική άνεση, από καλή οικογένεια. Του έδωσε πρεστίζ.

Δεν μπορώ να πω ότι τη χρησιμοποίησε για να ανέβει κοινωνικά, αλλά φυσικά και ήξερε πόσο θα τον βοηθούσε αυτός ο γάμος στην προσωπική του ανέλιξη. Ναι, είναι φιλόδοξος, έλκεται από την εξουσία και ονειρεύεται μια πολιτική καριέρα. Αλλά ό,τι κάνει δεν αποσκοπεί στο να περνά καλά ο ίδιος. Τα πάντα αφορούν τη Δέσποινα και τις κόρες του.

Τόνυ Δημητρίου

Με τη μικρότερη κόρη του την Κλειώ, γιατί δεν τα πηγαίνει καλά;

Η Κλειώ ως χαρακτήρας δεν είναι του χεριού του και αυτό του σπάει τα νεύρα. Αλλά κατά βάθος τη θαυμάζει για αυτό και, φυσικά, την αγαπάει. Θα έλεγα ότι η Κλειώ είναι ίδια ο πατέρας της. Γι’ αυτό και ο ίδιος δυσκολεύεται να την ελέγξει.

Η σειρά έπιασε διψήφια νούμερα και θα συνεχιστεί τη νέα σεζόν. Τελικά, έκανε τη διαφορά;

Τα «Τρία μίλια» ξεκίνησαν ως αουτσάιντερ και τελικά όλοι μιλούν για αυτό το σίριαλ. Είμαι πολύ χαρούμενος κόσμος αγκάλιασε την προσπάθειά μας.

Ποιοι είναι οι πιο φανατικοί τηλεθεατές σας;

Τα παιδιά μου, η κόρη μου κι ο γιος μου, ου βρίσκονται στην εφηβεία. Τα παιδιά ου είναι το παν για εμένα.

Αληθεύει ότι θα σας δούμε σε μια αμερικονοκυπριακή παραγωγή στον κινηματογράφο;

Ναι, πρόκειται για μια αγγλόφωνη παραγωγή. Μια κοινωνική, ρομαντική ταινία στην οποία θα έχω σημαντικό ρόλο, αλλά δεν μπορώ να πω και πολλά πράγματα.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα επαγγελματικά μου, τόσο στην τηλεόραση όσο και στον κινηματογράφο. Το να δουλεύω με τον σκηνοθέτη Κώστα Κιμούλη και με αυτό το καστ ηθοποιών είναι θείο δώρο.