GNTM 5 trailer 26/9: «Με κάνεις και νευριάζω» - Έφυγε άρον άρον η Σοφία Χατζηπαντελή από το πλατό

Χαμός μεταξύ των κριτών για ακόμη μια φορά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 5 trailer 26/9: «Με κάνεις και νευριάζω» - Έφυγε άρον άρον η Σοφία Χατζηπαντελή από το πλατό

Πρεμιέρα έκανε αυτήν την εβδομάδα ο πέμπτος και ανανεωμένος κύκλος του GNTM 5 (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση) και ήδη έχουμε πάρει μια καλή γεύση για τα όσα αναμένεται να δούμε την προσεχή σεζόν.

Οι παίκτριες είναι αρκετά δυνατές, ενώ για ακόμη μια φορά δεν λείπουν οι εντάσεις και τα απρόσμενα. Μάλιστα, μεγάλη έκπληξη έχει αποτελέσει για φέτος η νέα κριτής, Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία έχει αγαπηθεί από τους χρήστες του Twitter (δείτε εδώ τα σχόλιά τους), βέβαια και στα 2 επεισόδια είναι η πρωταγωνίστρια στους καυγάδες που έχουν σημειωθεί (δείτε εδώ ένα ασύλληπτο περιστατικό με την ίδια και μια παίκτρια).

Μάλιστα, στο νέο επεισόδιο που θα παρακολουθήσουμε την επόμενη Δευτέρα 26/9, γίνονται ξανά μαλλιά κουβάρια μεταξύ τους, με την Σοφία μάλιστα κάποια στιγμή να σηκώνεται από την θέση της, να φεύγει και να φωνάζει στον συνομιλητή της πως την νευριάζει.

Φυσικά, θα ακούσουμε και συγκινητικές ιστορίες διάφορων παικτών.

Το trailer του νέου επεισοδίου του GNTM 5

Στο GNTM 5 η φημολογούμενη πρώην σύντροφος του Βασάλου

Πολλές είναι οι γυναίκες που έχουν περάσει μέχρι στιγμής από τις οντισιόν του GNTM 5 με την 79χρονη να είναι αυτή που μέχρι στιγμής έχει τραβήξει τα περισσότερο θετικά σχόλια, όπως και η μαμά με την κόρη που είδαμε στο χθεσινό 20/9 επεισόδιο. Ωστόσο, στο 2ο επεισόδιο ακόμη μια γυναίκα τράβηξε όλα τα βλέμματα και αυτό γιατί κάποτε έλεγαν πως είναι πρώην του Κωνσταντίνου Βασάλου και την είχαμε και σε έπαθλο επικοινωνίας του Survivor 1.

Την αποκάλυψη έκανε τόσο το twitter όσο και οι διαδικτυακές φίλες της Soulas Glamorous και από χθες αργά το βράδυ κυκλοφορούν παντού φωτογραφίες και βίντεο από το Survivor.

Στο GNTM 5 φίλη του Βασάλου

Αυτή είναι η παίκτρια που είδαμε στο GNTM 5 και κάποτε έλεγαν πως είναι σύντροφος του Βασάλου

Ο λόγος για την Μάρι Ρόουζ που είναι αθλήτρια του bodybuilding, 40 ετών και έχει κατγαγωγή από τον Λίβανο και την Κύπρο.

Να σημειωθεί πως η πήρε 4 "ναι" και πέρασε στην επόμενη φάση του GNTM. «Κοίταξε να δεις, τα μαλλιά σου πρέπει να αλλάξουνε. Αυτό το ξανθό και αυτό το κούρεμα δεν σου πηγαίνει γιατί σε μεγαλώνουν», της είπε μεταξύ άλλων η Βίκυ Καγιά όμως της άρεσε το σύνολο και ήθελε να της δώσει μια ευκαιρία.

Πριν αρκετά χρόνια λοιπόν, την είχαμε δει στο Survivor 1 και συγκεκριμένα σε έπαθλο επικοινωνίας που είχε κερδίσει η ομάδα του Κωνσταντίνου Βασάλου. Να σημειωθεί πως λεγόταν ότι είναι ζευγάρι ωστόσο, ο personal trainer είχε διαψεύσει τις φήμες μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης.