Έχουν μαζί ένα παιδί - Αυτός είναι ο 61χρονος πρώην σύζυγος της Ταμίλα Κουλίεβα από τους Παγιδευμένους

Είναι πολύ γνωστός σκηνοθέτης

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στη νέα τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι (δείτε τις σημερινές εξελίξεις), πρωταγωνιστεί η Ταμίλα Κουλίεβα. Η ηθοποιός έχει δημιουργήσει μεγάλη καριέρα στο χώρο της υποκριτικής, ενώ έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα του χώρου, όπως με τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος είναι πολύ γνωστός σκηνοθέτης.

Συγκεκριμένα, ο πρώην σύζυγός της με τον οποίο έχει αποκτήσει και έναν γιο τον Στέφανο, είναι ο σκηνοθέτης της σειράς Παγιδευμένοι, που έκαναν πρεμιέρα την Δευτέρα 19/9 (δείτε την τηλεθέαση που σημείωσαν σε δυναμικό κοινό).

Αυτός είναι ο πρώην σύζυγος της Ταμίλα Κουλίεβα

Ο λόγος για τον Γρηγόρη Καραντινάκη. Σπούδασε σκηνογραφία - ενδυματολογία (Σχολή Κινηματογράφου Λυκούργου Σταυράκου), σκηνοθεσία κινηματογράφου -τηλεόρασης (Κρατική Σχολή Κινηματογράφου Ε.Σ.Σ.Δ., Μόσχα). Εργάστηκε σαν βοηθός σκηνογράφου στο θέατρο και τον κινηματογράφο (1982-85) και σαν βοηθός σκηνοθέτη στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Σήμερα εργάζεται σαν σκηνοθέτης και σεναριογράφος.

O πρώην σύζυγος της Ταμίλα Κουλίεβα από τους Παγιδευμένους

Ο λόγος που χώρισαν

Η ηθοποιός είχε μίλησε στο ΕΓΩ και στον Θάνο Ξάνθο για τον χωρισμό της από τον πρώην σύζυγό της, Γρηγόρη Καραντινάκη, τη συνεργασία τους αλλά και το γιό που έχουν αποκτήσει μαζί (δείτε εδώ τις δηλώσεις της ηθοποιού για το γιο της)

Τι και αν χώρισαν, τους συνδέουν πολλά παραπάνω πράγματα όπως ανέφερε η ίδια. Ο πρώην σύζυγός της είναι σκηνοθέτης στην ταινία της Σμύρνης αλλά ήταν και στη «Σκοτεινή Θάλασσα».

Η Ταμίλα Κουλιέβα στην

"Η συνεργασία είναι άκρως δημιουργική και απενοχοποιημένη από την προσωπική σχέση που είχαμε. Τελείωσε η ερωτική μας σχέση και το έχουμε ξεπεράσει αυτό. Εκείνο που έχει μείνει είναι μία ουσιαστική φιλία, αγάπη, σεβασμός και εκτίμηση. Απολαμβάνω αυτή τη συνεργασία. Υπάρχει σχέση σε βάθος χρόνου και γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον πολύ καλά. Επίσης το πιο σημαντικό που μας ενώνει, είναι ο γιος μας." δήλωσε η ταλαντούχα ηθοποιός.