Elif: Το ύπουλο σχέδιο του Τουφάν θα μπει σε εφαρμογή - Το πρόσωπο που θα πάρει στον λαιμό του

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (22/9) επεισόδιο της σειράς του STAR

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Elif: Το ύπουλο σχέδιο του Τουφάν θα μπει σε εφαρμογή - Το πρόσωπο που θα πάρει στον λαιμό του

Οι εξελίξεις στη σειρά του STAR, «Elif» θα είναι για μια ακόμη φορά άκρως καταιγιστικές καθώς στο επεισόδιο (20/9) αναμένεται να δούμε την κατάσταση ανάμεσα στην Χουμεϊρά και την Κιγιμέτ, συνεχίζει να επηρεάζει όλους όσους ζουν μαζί τους. (Δείτε επίσης εδώ super αποκλειστικό).

Τι θα δούμε στο αυριανό (22/9) επεισόδιο της Elif

Η Χουμεϊρά, στο μνημόσυνο του πατέρα της, Σεβγκί, μαθαίνει πως πραγματικά ένιωθε η θεία της για τον πατέρα της, και τότε αρχίζει να κατανοεί πολλά. Εμπιστεύεται στην Μελέκ όλα όσα έχει μάθει και οι δυο τους αποφασίζουν να μη μιλήσουν σε κανέναν.

Τελικά η Λέμαν αποφασίζει να δεχτεί την ύπουλη πρόταση του Τουφάν, για να προστατέψει τον γιο της, από την Ζουλιντέ αλλά και από τον ίδιο. Έτσι λοιπόν μπαίνει σε εφαρμογή το σχέδιο τους…

Οι εξελίξεις για το επεισόδιο της Πέμπτης 23/9 στην σειρά, «Elif»

Η Χουμεϊρά είναι στεναχωρημένη με όλα όσα έμαθε για την σχέση της θείας της και του πατέρα της. Η Κιγιμέτ προσπαθεί να ενοχλήσει την Μελέκ. Ο Εμιρχάν πηγαίνει στο μαγαζί του Τουφάν, τον προκαλεί κι εκείνος τον χαστουκίζει. Η Λέμαν με τη Ζουλιντέ γυρίζουν από τα ψώνια. Κι ενώ η Λέμαν δείχνει να θέλει να καυγαδίσει με τον Τουφάν από την άλλη του κλείνει το μάτι συνθηματικά.

Πίσω στην έπαυλη η Χουμεϊρά στριμώχνει την Κιγιμέτ. Εκείνη περνάει σε αποκαλύψεις για το παρελθόν και υποστηρίζει πως ο γιος της δεν ζει.Η Ζουλιντέ αντιλαμβάνονται πως κάτι δεν πάει καλά με το παιδί. Ο Εμιρχάν παραδέχεται την άσχημη συμπεριφορά του προς τον Τουφάν και της τονίζει πως πατέρας του είναι ο Σαφάκ.

Ο Σαφάκ θέλει να συζητήσει με την Ζουλιντέ κι έτσι της ζητάει να βγουν οι δυο τους έξω. Εκείνη δέχεται. Χαρούμενη η Λέμαν μένει με τον Εμιρχάν, όσο το ζευγάρι λείπει…