Ποιος Παπαδόπουλος: Άγριος καβγάς ανάμεσα στις δυο οικογένειες

Οι σημερινές 22/9 εξελίξεις της νέας σειράς του ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ποιος Παπαδόπουλος: Άγριος καβγάς ανάμεσα στις δυο οικογένειες

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τετάρτης 21/9 η νέα σειρά του ΑΝΤ1, Ποιος Παπαδόπουλος (δείτε εδώ πως τα πήγε σε τηλεθέαση) και απόψε αναμένονται καταιγιστικές εξελίξεις.

Οι σημερινές 22/9 εξελίξεις της σειράς Ποιος Παπαδόπουλος

Μετά το τηλέφωνο από το μαιευτήριο για το μπέρδεμα που συνέβη πριν από δεκάξι χρόνια οι δύο οικογένειες Παπαδοπούλου αποφασίζουν να συναντηθούν για να γνωριστούν.

Εκεί όμως οι αγεφύρωτες αντιθέσεις ανάμεσα στις δύο τόσο διαφορετικές οικογένειες θα κάνουν τα αίματα να ανάψουν και ένας καβγάς θα σταθεί η αφορμή τα δύο αγόρια να αναγκαστούν να ανταλλάξουν σπίτια και να εγκατασταθούν με τους βιολογικούς τους γονείς. Αυτή η ανταλλαγή όμως, αποδεικνύεται τρομερά δύσκολη για όλους… Και ένα ατύχημα θα οδηγήσει στην αναγκαστική συμβίωση των 2 οικογενειών αλλάζοντας τις ζωές όλων για πάντα.

«Η σειρά τα σπάει» - Αποθεώθηκε από τους χρήστες του Twitter στην πρεμιέρα η σειρά, «Ποιος Παπαδόπουλος;»

Κάπου εδώ να τονίσουμε πως όλα ξεκίνησαν όταν δύο μωρά μπερδευτήκαν στο μαιευτήριο και μεγάλωσαν με τη λάθος οικογένεια. Ωστόσο, 16 χρόνια μετά, όταν το λάθος αποκαλύπτεται, οι πλούσιοι αριστοκράτες Παπαδόπουλοι θα αναγκαστούν να φιλοξενήσουν στην έπαυλή τους τους φτωχούς Παπαδόπουλους για χάρη των αγοριών τους.

Φυσικά, οι χρήστες στο Twitter κάθε φορά δίνουν το παρών προκειμένου να εκφέρουν την δική τους άποψη με τον πιο επικό τρόπο. Όπως φάνηκε, η σειρά λατρεύτηκε ήδη από το πρώτο κιόλας επεισόδιο από τους τηλεθεατές. (Δείτε επίσης ποια άλλη νέα σειρά έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1).