Άγρια Γη: Ο Άρης αναγνωρίζει το πρόσωπο του απαγωγέα του

Οι σημερινές 23/9 εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγρια Γη: Ο Άρης αναγνωρίζει το πρόσωπο του απαγωγέα του

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 23/9 επεισόδιο της νέας σειράς του ΣΚΑΪ, «Άγρια Γη» μιας και ο Δημήτρης θα καταλάβει ότι ο Χρήστος είναι αυτός που τον απήγαγε και σκότωσε τον πατέρα του (δείτε τι άλλαξε στο πρόγραμμα μετά την πρεμιέρα της σειράς).

Όσα θα δούμε απόψε στην Άγρια Γη του ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 5

Ο Άρης αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Χρήστου Τσακίρη τον απαγωγέα του, που σκότωσε τον πατέρα του, μπροστά του και ξαναφέρνει στο μυαλό του τα γεγονότα που σημάδεψαν και άλλαξαν δραματικά τη ζωή του. Στο πλευρό του πάντα ο Μιχάλης Μάρκου, ο άνθρωπος που τον μεγάλωσε και ο φίλος του Μάνος, που ο τραυματισμός του στη Αφρική τον άφησε σχεδόν τυφλό. Η Όλγα Γρίβα συνεχίζει την ανοδική της πορεία και γίνεται σύμβουλος περιφερειάρχη.

Η Ελπίδα, μετά από ένα τρομερό ξέσπασμα ζήλιας του Στέφανου, αποφασίζει να πάρει το παιδί και να φύγει, μια απόφαση που θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες. Παράλληλα, ο Άρης, σοκαρισμένος, μαθαίνει μετά από τόσα χρόνια ποιος κρύβεται πίσω από την απαγωγή του και την καταστροφή της οικογένειάς του και γυρίζει στην «Άγρια Πλαγιά» αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση. Ένα ντόμινο δραματικών εξελίξεων ξεκινάει.

Οι αποκαλύψεις της Ασημακοπούλου για το ρόλο της

Η Έλενα Ασημακοπούλου παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη μιλώντας για τη ζωή της γενικότερα, αλλά και για την επιστροφή της στην τηλεόραση με το νέο σίριαλ του ΣΚΑΪ, ''Άγρια γη''.

Η ηθοποιός είναι ομολογουμένως πολύ ενθουσιασμένη με το εγχείρημα αυτό. Έτσι λοιπόν, η ηθοποιός περιέγραψε στον αέρα της εκπομπής τον ρόλο, που θα υποδύεται, αποκαλύπτοντας μάλιστα και κάποια πονετικά στοιχεία για τη ζωή της ηρωίδας, Ρένας Σερέτη.

«Κάνω τη Ρένα Σερέτη, μια ταλαιπωρημένη γυναίκα, που δεν περνάει καλά γιατί ζει με έναν άντρα, που είναι αλκοολικός. Έχει επίσης ένα απωθημένο, καθώς δεν έχει κάνει παιδάκι. Είναι ένα σίριαλ με πολύ ωραία πλοκή».