Ποιος Παπαδόπουλος: Η συμβίωση στη βίλα έχει για όλους κωμικοτραγικές συνέπειες

Οι εξελίξεις της επόμενης (28-29/9) εβδομάδας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ποιος Παπαδόπουλος: Η συμβίωση στη βίλα έχει για όλους κωμικοτραγικές συνέπειες

Πρεμιέρα έκανε πριν μερικές μέρες η νέα σειρά του ΑΝΤ1, Ποιος Παπαδόπουλος (δείτε εδώ πως τα πήγε στην τηλεθέαση), και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη θα βλέπουμε 2 ακόμα απολαυστικά επεισόδια.

Οι εξελίξεις της σειράς Ποιος Παπαδόπουλος της επόμενης (28-29/9) εβδομάδας

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στις 21:00 - Επεισόδιο 3

Η συμβίωση στη βίλα έχει για όλους κωμικοτραγικές συνέπειες. Ο Γιάννης, η Περιστέρα και ο Θανάσης προσπαθούν να συντονιστούν και να απολαύσουν τις ανέσεις της χλιδάτης ζωής, ενώ ο Αρίστος και η Μελίνα προσπαθούν να αντέξουν τη χοντροκομμένη συμπεριφορά των φιλοξενούμενών τους. Ο Αλέξανδρος βρίσκει τρόπο να πάρει την εκδίκησή του από τον Θάνο, γιατί έδωσαν σε αυτόν το ακριβό laptop, αλλά κι ο Θάνος δεν θα το αφήσει να πέσει κάτω. Και μέσα σε όλα αυτά, η Μελίνα και η Περιστέρα αποφασίζουν να πάνε για ψώνια με τους γιους τους για να γνωριστούν καλύτερα, ενώ ο Γιάννης και ο Θανάσης μένουν σπίτι καταστρέφοντας την πολύτιμη κάβα και αδειάζοντας την πισίνα, κάνοντας τον Αρίστο όλο και πιο έξαλλο.

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου στις 21:00 – Επεισόδιο 4

Ο Αρίστος και η Μελίνα ζητάνε από τον Γιάννη και την Περιστέρα να μην πουν ακόμα την αλήθεια στον κύκλο τους για την σχέση που τους συνδέει και ψάχνουν να βρουν μια ιστορία για να λένε στους φίλους τους. Μια επίσκεψη, όμως, από τον Παύλο και την Λίλα, ένα φιλικό τους ζευγάρι που έρχεται λίγο νωρίτερα από ό,τι πρέπει, θα τους αναγκάσει όλους να αυτοσχεδιάσουν… Ταυτόχρονα, η Εριέττα, κόρη της Λίλας και του Παύλου, προτείνει στα αγόρια να πάρουν κρυφά το αμάξι του μπαμπά της για βόλτα και καταφέρνει να πείσει ακόμα και τον Θάνο παρά τις αντιρρήσεις του. Και σαν να μην έφταναν αυτά, ο παππούς έχει βγει στην γύρα για να βρει σουντόκου, αλλά καταλήγει σε ένα πανάκριβο ντελικατέσσεν, όπου θα μπλέξει σε περιπέτειες…