Χαμός στην Άγρια Γη - Ο Άρης βρίσκει στο γραφείο της Όλγας...

Οι εξελίξεις της επόμενης (26-30/9) στην σειρά του ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χαμός στην Άγρια Γη - Ο Άρης βρίσκει στο γραφείο της Όλγας...

Πρεμιέρα έκανε πριν μερικές μέρες η νέα σειρά του ΣΚΑΙ, Άγρια Γη, η οποία άλλαξε ημέρα και ώρα προβολής, και αυτή την εβδομάδα έρχονται νέα καθηλωτικά επεισόδια.

Οι εξελίξεις της επόμενης (26-30/9) στην Άγρια Γη

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6

Καθώς η Όλγα συναντιέται κρυφά με τον Γιώργο, με τον οποίο διατηρεί εξωσυζυγική σχέση, η Ελπίδα και ο Κωστής σώζονται από βέβαιο πνιγμό χάρη στην επέμβαση του Άρη και μεταφέρονται στο νοσοκομείο. Ο Στέφανος σπεύδει ανήσυχος στο νοσοκομείο μόλις μάθει για το ατύχημα. Εκεί, γνωρίζει τον Άρη και τον αντιμετωπίζει από την πρώτη στιγμή εχθρικά και με καχυποψία, θεωρώντας ότι έχει ερωτική σχέση με την Ελπίδα. Την ίδια στιγμή, όλη η οικογένεια της Όλγας αγωνιά έντονα για τον Κωστή, που παραμένει με πόνους στο νοσοκομείο. Ο Άρης, από την άλλη πλευρά, ξεκινάει να βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο εκδίκησης κατά της Όλγας, κι έρχεται μετά από χρόνια πρόσωπο με πρόσωπο μαζί της. Εν τω μεταξύ, ο Χρήστος εκβιάζει τον Μιχάλη να τον αφήσει, απειλώντας τον να αποκαλύψει ένα μυστικό του στον Άρη, που δεν θέλει με τίποτα να μαθευτεί. Η Ρένα, η έμπιστη φίλη της Ελπίδας, τσακώνεται για άλλη μια φορά με τον Λουκά λόγω της εξάρτησης του από το αλκοόλ και ο γάμος τους περνάει κρίση.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7

Ο Άρης «φροντίζει» να συναντήσει την Όλγα και πετυχαίνει τον στόχο του να πλησιάσει την οικογένεια, καθώς εκείνη του προσφέρει δουλειά στο κτήμα. Την ίδια στιγμή, η Ελπίδα κινδυνεύει να κατηγορηθεί για εγκληματική αμέλεια για το ατύχημα με τον Κωστή. Ο Άρης αποφασισμένος να μείνει για να πάρει την εκδίκηση του, νοικιάζει σπίτι στην Άγρια Πλαγιά και παρά τις αντιρρήσεις του Μιχάλη, αποφασίζει να μείνει για να εκπληρώσει τον στόχο του. Η Ελπίδα βρίσκεται ανήσυχη δίπλα στον Κωστή, που ανακτά τις αισθήσεις του, αλλά θα υποβληθεί σε επέμβαση με πιθανότητες επιτυχίας 50%. Ο Μιχάλης ζητάει από τον Χρήστο μια έγγραφη ομολογία για τον ρόλο της Όλγας στην απαγωγή του Νικόλα, με αντάλλαγμα να τον αφήσει ελεύθερο ενώ ο Άρης μπαίνει κρυφά στο σπίτι της Όλγας ψάχνοντας για στοιχεία. Η Όλγα επιστρέφει απροσδόκητα και διαισθάνεται τον κίνδυνο καθώς ο Άρης κρύβεται και οπλίζει την οργή του για να την τιμωρήσει.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8

Η ημέρα της εγχείρησης του Κωστή πλησιάζει κι η αγωνία όλων κορυφώνεται, με αποτέλεσμα να επικρατεί ένταση στις σχέσεις τους. Η Όλγα διώχνει την αδερφή της, τη Ρόζα, από το νοσοκομείο, αποδεικνύοντας ότι η κακή σχέση τους δεν βελτιώνεται ούτε στις δύσκολες ώρες. Κι ενώ η Ελπίδα κοντεύει να καταρρεύσει από την αναμονή, ο Γρηγόρης, ο επιστάτης στο κτήμα, καταλαβαίνει πως ο Άρης δεν έχει ιδέα από αγροτικές εργασίες. Όταν το μαθαίνει η Όλγα, ξεσπάει τα νεύρα της για τον Κωστή στον Άρη, κατηγορώντας τον ότι της είπε ψέματα και τον απολύει. Οι χειρότεροι φόβοι όλων επαληθεύονται, όταν μετά την εγχείρηση ο Στέφανος τους ανακοινώνει ότι ο Κωστής δεν θα μπορεί πλέον να περπατήσει.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9

Η Ελπίδα σε απόγνωση, νιώθοντας υπεύθυνη για τον σοβαρό τραυματισμό του Κωστή, μοιράζεται τις ενοχές της με τον Άρη, αγνοώντας πως είναι ο παιδικός της φίλος, που δεν έχει πάψει να τον περιμένει. Ο Μιχάλης πιέζει τον Τσακίρη, να δώσει στην αστυνομία την Όλγα ως ηθική αυτουργό για την απαγωγή του Νικόλα και τον φόνο του Πέτρου Γαλάνη. Η Όλγα, καχύποπτη για τα πραγματικά κίνητρα του Άρη, βάζει τον στενό συνεργάτη της Γιώργο, να ερευνήσει το παρελθόν του. Η Ελπίδα παρεμβαίνει για να δουλέψει ξανά ο Άρης στο κτήμα τους, προκαλώντας την οργή της Όλγας. Η φιλική σχέση Ελπίδας – Άρη πυροδοτεί εκ νέου τη ζήλια του Στέφανου. Η Όλγα ξεκαθαρίζει στον Άρη πως δεν τον εμπιστεύεται και θα έχει τα μάτια της κολλημένα επάνω του.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 10

Ο Άρης έχει πιάσει ξανά δουλειά στο κτήμα. Η Όλγα έχει τις αμφιβολίες της, αλλά ο Άρης καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της μετά και τις πληροφορίες του Γιώργου για το παρελθόν του Άρη στον στρατό. Η υγεία του Κωστή απασχολεί την Ελπίδα και τον Στέφανο και φέρνει μεγαλύτερη ένταση στην ήδη προβληματική σχέση τους. Το παιδί θεωρεί υπεύθυνη την Ελπίδα για το ατύχημά του και ξεσπάει την πίκρα του πάνω της, ωστόσο η Όλγα καταφέρνει να τον μαλακώσει. Προσπαθεί να καθησυχάσει και τον Στέφανο που η παρουσία του Άρη στο κτήμα, τον ενοχλεί έντονα και απαιτεί να τον διώξουν. Ο Άρης βρίσκει στο γραφείο της Όλγας ένα σημαντικό για εκείνον αντικείμενο που ανήκε στον πατέρα του…