Άγρια Γη: Σωτήρας στα μάτια της Ελπίδας και του Κωστή ο Άρης - Τους έσωσε από έναν βέβαιο θάνατο

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό (26/9) επεισόδιο του ΣΚΑΪ

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άγρια Γη: Σωτήρας στα μάτια της Ελπίδας και του Κωστή ο Άρης - Τους έσωσε από έναν  βέβαιο θάνατο

Οι σημερινές (26/9) εξελίξεις στη σειρά του ΣΚΑΪ, «Άγρια Γη» η οποία άλλαξε ημέρα και ώρα προβολής, αναμένεται να είναι άκρως καταιγιστικές καθώς ο Άρης αναγνώρισε το πρόσωπο του απαγωγέα του με την συνέχεια να φέρνει τα πάνω κάτω.

Οι εξελίξεις στην «Άγρια γη» στο επεισόδιο της Δευτέρας 26/9

Καθώς η Όλγα συναντιέται κρυφά με τον Γιώργο, με τον οποίο διατηρεί εξωσυζυγική σχέση, η Ελπίδα και ο Κωστής σώζονται από βέβαιο πνιγμό χάρη στην επέμβαση του Άρη και μεταφέρονται στο νοσοκομείο. Ο Στέφανος σπεύδει ανήσυχος στο νοσοκομείο μόλις μάθει για το ατύχημα.

Εκεί, γνωρίζει τον Άρη και τον αντιμετωπίζει από την πρώτη στιγμή εχθρικά και με καχυποψία, θεωρώντας ότι έχει ερωτική σχέση με την Ελπίδα. Την ίδια στιγμή, όλη η οικογένεια της Όλγας αγωνιά έντονα για τον Κωστή, που παραμένει με πόνους στο νοσοκομείο.

Ο Άρης, από την άλλη πλευρά, ξεκινάει να βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο εκδίκησης κατά της Όλγας, κι έρχεται μετά από χρόνια πρόσωπο με πρόσωπο μαζί της. Εν τω μεταξύ, ο Χρήστος εκβιάζει τον Μιχάλη να τον αφήσει, απειλώντας τον να αποκαλύψει ένα μυστικό του στον Άρη, που δεν θέλει με τίποτα να μαθευτεί. Η Ρένα, η έμπιστη φίλη της Ελπίδας, τσακώνεται για άλλη μια φορά με τον Λουκά λόγω της εξάρτησης του από το αλκοόλ και ο γάμος τους περνάει κρίση.

Τι θα παρακολουθήσουμε στο αυριανό (27/9) επεισόδιο της σειράς, «Άγρια Γη»

Ο Άρης «φροντίζει» να συναντήσει την Όλγα και πετυχαίνει τον στόχο του να πλησιάσει την οικογένεια, καθώς εκείνη του προσφέρει δουλειά στο κτήμα. Την ίδια στιγμή, η Ελπίδα κινδυνεύει να κατηγορηθεί για εγκληματική αμέλεια για το ατύχημα με τον Κωστή.

Ο Άρης αποφασισμένος να μείνει για να πάρει την εκδίκηση του, νοικιάζει σπίτι στην Άγρια Πλαγιά και παρά τις αντιρρήσεις του Μιχάλη, αποφασίζει να μείνει για να εκπληρώσει τον στόχο του. Η Ελπίδα βρίσκεται ανήσυχη δίπλα στον Κωστή, που ανακτά τις αισθήσεις του, αλλά θα υποβληθεί σε επέμβαση με πιθανότητες επιτυχίας 50%. Ο Μιχάλης ζητάει από τον Χρήστο μια έγγραφη ομολογία για τον ρόλο της Όλγας στην απαγωγή του Νικόλα, με αντάλλαγμα να τον αφήσει ελεύθερο ενώ ο Άρης μπαίνει κρυφά στο σπίτι της Όλγας ψάχνοντας για στοιχεία. Η Όλγα επιστρέφει απροσδόκητα και διαισθάνεται τον κίνδυνο καθώς ο Άρης κρύβεται και οπλίζει την οργή του για να την τιμωρήσει.