O παράδεισος των κυριών: O Αριστείδης θα κάνει μια αποκάλυψη που θα ταράξει τα νερά...

Οι σημερινές 27/9 εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
O παράδεισος των κυριών: O Αριστείδης θα κάνει μια αποκάλυψη που θα ταράξει τα νερά...

Χαμό έχει κάνει η νέα σειρά του ALPHA, Παράδεισος των κυριών με το twitter κάθε φορά να παίρνει "φωτιά", όπως και χθες 27/9. Απόψε, οι εξελίξεις είναι ακόμη πιο καταιγιστικές και τις έχουμε πριν παιχτούν στην τηλεόραση.

Οι σημερινές 27/9 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 6

Η Βικτώρια ζητάει από τον Θανάση να κατασκευάσει στοιχεία που ενοχοποιούν τον Ντίνο για τη δολοφονία του Αριστείδη, ενώ η Ντέπυ προσπαθεί μάταια να επικοινωνήσει μαζί του ώστε να καταθέσει ως αυτόπτης μάρτυρας. Η Αμαλία προσπαθεί να δώσει ένα γράμμα στον Ντίνο αλλά συναντά εμπόδια. Ο Ντίνος θα βρει στο σπίτι του Αριστείδη σημειωμένο πάνω σε ένα χαρτί το όνομα του Αποστόλη Βασιλείου και θα μπει σε υποψίες. Οι υποψίες αυτές θα γίνουν πιο έντονες με την παρουσία του Αποστόλη στην κηδεία του Αριστείδη. Την ίδια μέρα εμφανίζεται ο δικηγόρος του Αριστείδη και κάνει μια αποκάλυψη που θα ταράξει τα νερά.

Γιατί δεν θα προβληθεί ο Σασμός μετά τον Παράδεισο των κυριών;

Η ανακοίνωση του ALPHA:

Απόλυτος και μοναδικός νικητής υπήρξε ο «Σασμός» την πρώτη εβδομάδα προβολής του! Η αγαπημένη σειρά του Alpha επέστρεψε στους δέκτες μας δυναμικά, σκαρφαλώνοντας στην κορυφή της τηλεθέασης, κερδίζοντας την πρωτιά σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες κοινού την εβδομάδα 19/9/2022 έως και 22/09/2022. Συγκεκριμένα με ποσοστό 31,4% στο δυναμικό κοινό 18-54 και 31% στο σύνολο κοινού κατά μέσο όρο και 2.168.000 τηλεθεατές να παρακολουθούν έστω για ένα λεπτό, ο «Σασμός» αποδείχθηκε κυρίαρχος στους πίνακες τηλεθέασης. Ακόμα πιο σαρωτικός, απόλυτα ανατρεπτικός, σίγουρα απρόβλεπτος και με ορμή, υπόσχεται έναν δεύτερο κύκλο συναρπαστικό, με ανατροπές, καταιγιστικές αποκαλύψεις, συγκλονιστικές εξελίξεις. Αυτή είναι μόνο η αρχή!

*Αύριο Δευτέρα 26 και μεθαύριο Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου δεν προβάλλονται επεισόδια του «Σασμού», διότι υπάρχει η απευθείας μετάδοση των αγώνων του UEFA Nations League. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 26/09 θα μεταδοθεί ο αγώνας Αγγλίας – Γερμανίας στις 21:45 και την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου θα μεταδοθεί ο αγώνας Ελλάδας – Β.Ιρλανδίας στις 21:45.

*Την Τετάρτη 28 και την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου τα επεισόδια του «Σασμού» προβάλλονται, κανονικά στην ώρα τους, στις 21:00.