Άγρια Γη: Άσχημες εξελίξεις - Η Ελπίδα κινδυνεύει να...

Οι σημερινές 27/9 εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram/panagiotavitetzaki
Instagram/panagiotavitetzaki

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΙ, Άγρια Γη που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών (δείτε την αλλαγή στο πρόγραμμα λόγω της εν λόγω σειράς). Ο Άρης «φροντίζει» να συναντήσει την Όλγα και πετυχαίνει τον στόχο του να πλησιάσει την οικογένεια, καθώς εκείνη του προσφέρει δουλειά στο κτήμα.

Οι σημερινές 27/9 εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ, Άγρια Γη

Επεισόδιο 7.

Την ίδια στιγμή, η Ελπίδα κινδυνεύει να κατηγορηθεί για εγκληματική αμέλεια για το ατύχημα με τον Κωστή. Ο Άρης, αποφασισμένος να μείνει για να πάρει την εκδίκηση του, νοικιάζει σπίτι στην Άγρια Πλαγιά και παρά τις αντιρρήσεις του Μιχάλη, αποφασίζει να μείνει για να εκπληρώσει τον στόχο του.

Η Ελπίδα βρίσκεται ανήσυχη δίπλα στον Κωστή, που ανακτά τις αισθήσεις του, αλλά θα υποβληθεί σε επέμβαση με πιθανότητες επιτυχίας 50%. Ο Μιχάλης ζητάει από τον Χρήστο μια έγγραφη ομολογία για τον ρόλο της Όλγας στην απαγωγή του Νικόλα, με αντάλλαγμα να τον αφήσει ελεύθερο ενώ ο Άρης μπαίνει κρυφά στο σπίτι της Όλγας ψάχνοντας για στοιχεία. Η Όλγα επιστρέφει απροσδόκητα και διαισθάνεται τον κίνδυνο καθώς ο Άρης κρύβεται και οπλίζει την οργή του για να την τιμωρήσει.

Τι θα δούμε αύριο 28/9;

Επεισόδιο 8.

Η ημέρα της εγχείρησης του Κωστή πλησιάζει κι η αγωνία όλων κορυφώνεται, με αποτέλεσμα να επικρατεί ένταση στις σχέσεις τους. Η Όλγα διώχνει την αδερφή της, τη Ρόζα, από το νοσοκομείο, αποδεικνύοντας ότι η κακή σχέση τους δεν βελτιώνεται ούτε στις δύσκολες ώρες. Κι ενώ η Ελπίδα κοντεύει να καταρρεύσει από την αναμονή, ο Γρηγόρης, ο επιστάτης στο κτήμα, καταλαβαίνει πως ο Άρης δεν έχει ιδέα από αγροτικές εργασίες. Όταν το μαθαίνει η Όλγα, ξεσπάει τα νεύρα της για τον Κωστή στον Άρη, κατηγορώντας τον ότι της είπε ψέματα και τον απολύει. Οι χειρότεροι φόβοι όλων επαληθεύονται, όταν μετά την εγχείρηση ο Στέφανος τους ανακοινώνει ότι ο Κωστής δεν θα μπορεί πλέον να περπατήσει.