Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα περνάει δύσκολες μέρες - Τι συμβαίνει με την υγεία της

Οι σημερινές 27/9 εξελίξεις της σειράς του OPEN

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα περνάει δύσκολες μέρες - Τι συμβαίνει με την υγεία της

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην καθημερινή σειρά του OPEN, Έρωτας Φυγάς (δείτε τι τηλεθέαση σημειώνει). Η Μαργέτα θα δεχτεί μια απρόσμενη επίσκεψη, ο Στρατής επιστρέφει απ' την Αθήνα, ο Σήφης βρίσκεται κοντά στον δολοφόνο του ξαδέρφου του, ενώ η Αλεξάνδρα περνάει δύσκολες μέρες.

Οι σημερινές 27/9 εξελίξεις της σειράς του OPEN, Έρωτας Φυγάς

Επεισόδιο 07.

Η Αλεξάνδρα περνάει δύσκολες μέρες. Έχει αδυναμία και έντονη αδιαθεσία και ενώ προσπαθεί να το κρύψει και να μην γίνει αντιληπτή από κανέναν, δεν θα τα καταφέρει. Η Μαργέτα θα δεχτεί μια απρόσμενη επίσκεψη από την πρώην νύφη της, την Φιλίτσα. Η εγκυμοσύνη της θα την αναστατώσει και θα την αναγκάσει να λάβει μέτρα πιο δραστικά, για να εξασφαλίσει στην οικογένεια Δεμερτζή διάδοχο της περιουσίας. Ο Στρατής επιστρέφει απ' την Αθήνα και μεταφέρει στη Μαργέτα όλα όσα έμαθε για τον Μάρκο και τον φόνο που διέπραξε. Παράλληλα ο Σήφης εξακολουθεί να βρίσκεται κοντά και να ψάχνει τον δολοφόνο του ξαδέρφου του.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 08

Οι χωροφύλακες συλλαμβάνουν τον Μάρκο. Η Μαργέτα κρύβει την ενοχή της και βάζει το σχέδιο της σε εφαρμογή φροντίζοντας την Αλεξάνδρα που έχει καταρρεύσει. Η Αλεξάνδρα εξομολογείται όλη την αλήθεια στη Μαργέτα κι εκείνη τη φέρνει σε επαφή με τον δικηγόρο της οικογένειας που της μεταφέρει ένα δυσάρεστο νέο. Ο Μάρκος οδηγείται στις φυλακές της Αθήνας, αλλά έχει αφήσει πίσω στο κτήμα κάτι πολύ σημαντικό για την Αλεξάνδρα. Η Μαργέτα ανακοινώνει στο προσωπικό ότι θα κρατήσει την Αλεξάνδρα στη δουλειά και η Γεωργία δείχνει αποφασισμένη να το αλλάξει αυτό. Μια σειρά από γεγονότα θα οδηγήσουν τη Μαργέτα να πάρει μια απόφαση που θα αιφνιδιάσει την Αλεξάνδρα...