Είναι πλέον επίσημο - Ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του J2US

Δείτε πότε βγαίνει στον αέρα του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Είναι πλέον επίσημο - Ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του J2US

Μπορεί ακόμη να υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον για το ποιος θα είναι ο τέταρτος κριτής μιας και παραμένει μυστήριο, ωστόσο, ανακοινώθηκε η επίσημη πρεμιέρα του J2US. Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο Νίκος Κοκλώνης με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Με τα ζευγάρια να είναι έτοιμα για "μάχη" (δείτε τα τα εδώ αναλυτικά), και όλα τα υπόλοιπα είναι έτοιμα για την μεγάλη πρεμιέρα του μουσικού show του ALPHA.

Τότε κάνει πρεμιέρα το J2US

Όπως λοιπόν ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης το J2US κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 8/10 στις 20:00.

J2US ημερομηνία πρεμιέρας

Οι αποκαλύψεις του Νίκου Κοκλώνη για το J2US

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι στα backstage θα δούμε για άλλη μια χρονιά την Κατερίνα Στικούδη, που ήταν η τελική επιλογή του Alpha έναντι της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, με τις δυο γυναίκες να μαλλιοτραβιούνται στον αέρα , αλλά τελικά κατέληξε στην Στικούδη.

Είπε λοιπόν στις κάμερες του «Happy Day»:

«Ο 4ος κριτής του J2US είναι γυναίκα», αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day», αλλά αρνήθηκε να πει οτιδήποτε άλλο για αυτήν.

Όπως είπε, διαβάζει πολλά δημοσιεύματα για τις φετινές συμμετοχές, όμως δεν θα αποκαλύψει ποια ισχύουν και ποια όχι. Ανέφερε όμως, πως ο ίδιος έχει ήδη ξεχωρίσει δύο ζευγάρια.

«Κάθε πρωί βλέπω διάφορα ονόματα που λένε ότι θα είναι στο J2US. Κάποια ισχύουν και κάποια όχι. Εγώ έχω ήδη δύο αγαπημένα ζευγάρια, δεν θα σας πω ποια είναι, αλλά δύο φαβορί τα έχω να ξέρετε» είπε κλείνοντας.