Ανατροπή για Φώτη Σεργουλόπουλο και ''Πρωίαν σε είδον'' - Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ

Τι αλλάζει;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Έτοιμη να κάνει πρεμιέρα είναι η νέα εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά στην ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον», με μια μικρή ανατροπή όμως. Αυτή αφορά τις ώρες προβολής, που εν τέλει παρά τον τίτλο δε θα είναι πρωινές. Και αυτό γιατί η πρωινή εκπομπή που προβάλλεται μεταξύ 10-12 κάνει προς το παρόν πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης, επομένως η κρατική τηλεόραση δε θέλει να πάρει τέτοιο ρίσκο.

Η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα αρχές Οκτώβρη και θα προβάλλεται από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή. Είναι ένα τολμηρό εγχείρημα με μια φρέσκια παρουσιάστρια από τη μία, την Τζένη Μελιτά, και έναν έμπειρο άνθρωπο της τηλεόρασης, τον Φώτη Σεργουλόπουλο, που είχε τρομάξει πολλούς όταν πέρσι ενημέρωνε ότι αποσύρεται από τα τηλεοπτικά λόγω προσωπικών λόγων. Μένει λοιπόν να δούμε αν θα πετύχει η συνταγή.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για τις ώρες προβολής της εκπομπής

Η εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» συνδυάζει το χιούμορ και την καλή διάθεση με την ενημέρωση και τις ενδιαφέρουσες ιστορίες. Διασκεδαστικά βίντεο, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, ειδήσεις και συζητήσεις αποτελούν την πρώτη ύλη σε ένα δίωρο, από τις 13:00 έως τις 15:00, που σκοπό έχει να ψυχαγωγήσει, αλλά και να παρουσιάσει στους τηλεθεατές όλα όσα μας ενδιαφέρουν.

Ο Φώτης και η Τζένη θα αναζητήσουν απαντήσεις σε καθετί που μας απασχολεί στην καθημερινότητα, που διαρκώς αλλάζει. Θα συναντήσουν διάσημα πρόσωπα, θα συζητήσουν με ανθρώπους που αποτελούν πρότυπα και εμπνέουν με τις επιλογές τους. Θα γίνουν η ευχάριστη μεσημεριανή παρέα που θα κάνει τους τηλεθεατές να χαμογελάσουν, αλλά και να ενημερωθούν και να βρουν λύσεις και απαντήσεις σε θέματα της καθημερινότητας.

Η εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» θα μιλήσει με όλους και για όλα. Θα βγει στον δρόμο, θα επικοινωνήσει με όλη την Ελλάδα, θα μαγειρέψει νόστιμα φαγητά, θα διασκεδάσει και θα δώσει έναν ξεχωριστό ρυθμό στα μεσημέρια μας.

Καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 13:00 έως τις 15:00, ο Φώτης Σεργουλόπουλος λέει την πιο ευχάριστη «Καλησπέρα» και η Τζένη Μελιτά είναι μαζί του για να γίνει η κάθε ημέρα της εβδομάδας καλύτερη.

Αυτό είναι το πρόσωπο - έκπληξη που έρχεται στην εκπομπή τους

Και σιγά σιγά, εφόσον έχουν γίνει γνωστά αρκετά πράγματα για την πρωινή εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου όπως τα πρόσωπα που θα την πλαισιώσουν.

Η νέα πρωινή εκπομπή, που στόχο θα έχει να ψυχαγωγήσει, να ενημερώσει αλλά και να διασκεδάσει τους τηλεθεατές της, θα διαθέτει και στήλη μαγειρικής όπως όλες οι εκπομπές άλλωστε, και ενδιαφέρον έχει το ποιος ή ποια θα αναλάβει τα ηνία αυτή της στήλης

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που έρχονται προς τα έξω, αυτό το πρόσωπο όπως όλα δείχνουν είναι αρκετά γνώριμο καθώς το έχουμε ξαναδεί στην τηλεόραση απλά σε άλλο σταθμό, και δεν είναι άλλη από την Γωγώ Δελογιάννη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το ΜasterChef και αργότερα την είδαμε και στην κουζίνα του Dot.