Παγιδευμένοι: Η κατάθεσή του θα πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία - Καταρρέει η Άννα

Οι σημερινές 28/9 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παγιδευμένοι: Η κατάθεσή του θα πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία - Καταρρέει η Άννα

Συγκλονιστική είναι η νέα σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι η οποία αφορά τη δολοφονία μιας νεαρής κοπέλας και τον αγώνα που δίνει η αδερφή της (που είναι δικηγόρος) και ο αδερφός του κατηγορούμενου, για να ανακαλύψουν τον πραγματικό ένοχο. Το χθεσινό 27/9 μάλιστα επεισόδιο ανατρίχιασε ολόκληρο το twitter και αποθέωσε την ηθοποιό Ντίνα Μιχαηλίδου.

Οι σημερινές 28/9 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι

Επεισόδιο 7.

Η Άννα γίνεται μάρτυρας της ανάκρισης του πατέρα της, Κοσμά και αντιμετωπίζει μια ακόμη αλήθεια για την Μυρτώ που δεν μπορεί να διαχειριστεί. Η κατάθεσή του θα πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία. Τι έκρυβε μέχρι τώρα ο Κοσμάς σε σχέση με την κόρη του; Κι ενώ ο εραστής της Μυρτώς προσπαθεί να διαφύγει στο εξωτερικό, ο Δημήτρης είναι πεπεισμένος ότι ο Θοδωρής είναι αθώος. Μία νέα αποκάλυψη για την κρυφή ζωή του αδερφού του θα φέρει τα πάνω κάτω και θα δοκιμάσει πάλι την εμπιστοσύνη του σε εκείνον. Η ανάγκη να μιλήσει ο Θοδωρής και να πει όλα όσα ξέρει είναι πλέον μονόδρομος. Θα το κάνει; Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης (Δημήτρης Μαρκέτος) και η Μάρθα Λαμπίρη - Φεντόρουφ (Άννα Ροδίτη).

Ποιος είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς, Μιχάλης Λεβεντογιάννης

Γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου του 1986 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Τελειώνοντας το σχολείο, ξεκίνησε σπούδασε marketing και διοίκηση επιχειρήσεων. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές του ξεκίνησε να εργάζεται σε διαφημιστική εταιρία ωστόσο σε ηλικία 22 ετών αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική εγκαταλείποντας το χώρο της διαφήμισης. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη από όπου και αποφοίτησε το 2013 ξεκινώντας την πορεία του σε θέατρο και τηλεόραση.

Τηλεόραση

Έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση τον Μάρτιο του 2015 στο επεισόδιο "Το δώρο" της αστυνομικής σειράς του ALPHA, «10η εντολή». Ακολούθησε μία ακόμη συμμετοχή στην ίδια σειρά, στο επεισόδιο "Θυμός", τον Απρίλιο του ίδιου έτους.[2][3] Την ίδια χρονιά κέρδισε ένα ρόλο για το καστ της κωμικής σειράς του MEGA, «Μάλιστα, Σεφ!». Εκεί τη σεζόν 2015-16 υποδύθηκε τον Κωστή, τον μπάρμαν του εστιατορίου που διαδραματιζόταν οι ιστορίες της σειράς. Την αμέσως επόμενη σεζόν, πήρε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους αυτόν του Ορέστη Δελλή στο δεύτερο κύκλο της καθημερινής σειράς του ANT1, «Δίδυμα Φεγγάρια», συνεργαζόμενος με τον σκηνοθέτη Ανδρέα Γεωργίου και τον παραγωγό Κούλη Νικολάου.

Η συνεργασία του με το δίδυμο Γεωργίου-Νικολάου συνεχίστηκε και τη σεζόν 2017-18. Πιο συγκεκριμένα εκείνη την περίοδο πήρε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη νέα δραματική σειρά του ALPHA, «Το Τατουάζ», σε σενάριο Βάνας Δημητρίου. Εκεί υποδύθηκε τον εφοπλιστή Τόνι Νίβεν. Η παρουσία του στη σειρά συνεχίστηκε και τη σεζόν 2018-19, μέχρι την ολοκλήρωσή της.[5][6] Την περίοδο 2019-20 υποδύθηκε τον αστυνόμο Γιώργο Αθανασιάδη, στο ερωτικό θρίλερ του ALPHA, «Έρωτας Μετά». Τη σεζόν 2020-21 πρωταγωνίστησε στη δραματική σειρά του ALPHA «Αγγελική», υποδυόμενος τον επιστάτη Μιχάλη Ζάχο. Τη σεζόν 2022-23 αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στη σειρά του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι» ως Δημήτρης Μαρκέτος.

Κινηματογράφος

Έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο το 2018 στην ταινία "Αιγαίο SOS" πρωταγωνιστώντας μαζί με τους Θοδωρή Αθερίδη, Πάνο Βλάχο και Ευαγγελία Συριοπούλου.

Θέατρο

Στο θέατρο έχει λάβει μέρος στις παραστάσεις "Όλα για τη μητέρα μου", "Πιάφ", "Dogville", "20 χρόνια από το θάνατο της Μελίνας Μερκούρη" , "η Δασκάλα με τα Χρυσά Μάτια "