Σασμός: Ο Σταύρος απειλεί την Αργυρώ με το παιδί - "Τσακίζεται" ψυχολογικά

Οι σημερινές 29/9 εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
facebook/Σασμός Alpha TV
facebook/Σασμός Alpha TV

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην πολύ αγαπημένη και επιτυχημένη καθημερινή σειρά, Σασμός, που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ALPHA για δεύτερη χρονιά. Απόψε 29/9, θα έρθουν τα πάνω κάτω καθώς η οικογένεια των Βρουλάκηδων ζητάει αίμα, ενώ ο Σταύρος απειλεί την Αργυρώ (που θα τα βρει και πάλι με τον Αστέρη).

Οι σημερινές 29/9 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 07

Ο Παύλος αποκαλύπτεται στην γιαγιά Ειρήνη και της εξηγεί γιατί εξαφανίστηκε όλα αυτά τα χρόνια. Ο Αστέρης έχει μια εκρηκτική συνάντηση με την Αργυρώ, η οποία θα επιδεινώσει την κατάσταση της υγείας του. Καθώς το νέο για την ομολογία της Καλλιόπης φτάνει από στόμα σε στόμα σε όλο το χωριό, η Μαρίνα προσπαθεί να βάλει φρένο στον θυμό της Αργυρώς. Ο Μαθιός από την άλλη, παρά τη χαρά της Βασιλικής και του Νικηφόρου για την απελευθέρωσή του, σηκώνει ένα βάρος. Την ίδια στιγμή η γιαγιά Ειρήνη φέρνει στο σπίτι το μεγάλο μυστικό: Είναι ώρα όλοι οι Βρουλάκηδες να μάθουν πως ο Παύλος ζει!

Οι μισθοί των πρωταγωνιστών

Ο Σασμός είναι η πιο επιτυχημένη σειρά των τελευταίων χρόνων, αφού σε τηλεθέαση έχει ξεπεράσει μέχρι και το 25% βάζοντας "φωτιά" στα νούμερα του ALPHA. Εκτός από την πλοκή της, στα ποσοστά βοηθάνε πολύ και οι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν. Ανάμεσα τους, βρίσκεται η Μαρία Τζομπανάκη, ο Ορφέας Αυγουστίδης, η Μαρία Πρωτόπαππα και πολλοί άλλοι.

Όπως είναι λογικό λοιπόν τόσο από την επιτυχία που έχει δει, αλλά και από τα ονόματα, οι μισθοί να είναι αρκετά υψηλοί στους κύριους αλλά και δευτερεύοντες ρόλους.

Με τον δεύτερο κύκλο μάλιστα, ήρθε και η αναπροσαρμογή του μπάτζετ και των αμοιβών των ηθοποιών. Τα πρωτοκλασάτα ονόματα της σειράς είδαν μία σημαντική αύξηση στους λογαριασμούς τους μιας και οι αμοιβές τους έφτασαν κοντά στις 8.000 ευρώ.

Όσον αφορά τώρα στους δευτερεύοντες αλλά εξίσου σημαντικούς ρόλους της σειράς, οι ηθοποιοί αμείβονται περίπου με 5.000 έως 7.000 ευρώ, ενώ στην αμέσως επόμενη κατηγορία οι αμοιβές πάνε από 2.000 έως 3.500 ευρώ το μήνα ανάλογα με το πλήθος των σκηνών. Τέλος, όλο το υπόλοιπο καστ αμειβόταν από 800 έως 2.000 ευρώ μηνιαίως.

Σασμός μισθοί ηθοποιών