Παράδεισος των κυριών: Τρόμος για Ζηνοβία, Μιράντα και Μάρκο - Εξαφανίζεται ο...

Οι σημερινές 29/9 εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παράδεισος των κυριών: Τρόμος για Ζηνοβία, Μιράντα και Μάρκο - Εξαφανίζεται ο...

Η νέα τηλεοπτική σειρά Παράδεισος των κυριών που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ALPHA, έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και αυτό φαίνεται και από τα νούμερα που σημειώνει. Κάθε επεισόδιο είναι συγκλονιστικό, όπως και το σημερινό, το οποίο είναι άκρως ανατρεπτικό.

Οι σημερινές 29/9 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 08.

Ο Ντίνος πηγαίνει στο τμήμα για κατάθεση, αλλά σύντομα καταλαβαίνει πως ο αστυνόμος Χρηστίδης πάει να του φορτώσει τον φόνο του Αριστείδη. Πίσω στον Παράδεισο η Ζηνοβία, η Μιράντα και ο Μάρκος ανησυχούν για τον εξαφανισμένο Ντίνο. Η Αμαλία επιστρέφοντας στο σπίτι της, μαθαίνει ότι το βράδυ περιμένουν τον Πάρη και την οικογένειά του για φαγητό. Η ιδέα και μόνο να συναντήσει τον Πάρη την τρομοκρατεί. Ο Μεμάς ψάχνει τρόπο να πει στον Βλησσάρη ότι πρέπει να φύγει απ' το σπίτι τους, γιατί καταφθάνουν η μητέρα του και η αδερφή του. Η Αμαλία δεν δέχεται επ' ουδενί λόγω να συναντήσει τον Πάρη αλλά, η Βικτώρια για ακόμη μία φορά χρησιμοποιεί όλα τα μέσα, για να πετύχει το σκοπό της.

Το spoiler του Γεωργακόπουλου

Τον απολαύσαμε ως σκληρό και αιμοβόρο Καραπάνο, και τώρα θα τον βλέπουμε σε έναν νέο ρόλο, σε άλλη σειρά του Alpha. Ο λόγος για τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο, ο οποίος μαζί με τον τηλεοπτικό του κάποτε γιο Αργύρη Πανταζάρα, μετακόμισαν στη νέα σειρά, και μας έδωσε μεταξύ άλλων ένα spoiler για τον ήρωά του.

Όπως ο ηθοποιός αποκάλυψε σε αυτή τη σειρά και πάλι συνδέεται με μαζί του αλλά αυτή τη φορά εκείνος διεκδικεί την καρδιά της κόρης του με τον ίδιο να έχει αμφιβολίες. Δεν θα είναι όμως και τόσο εύκολη υπόθεση. «Θέλει να γίνει γαμπρός μου αλλά εγώ δεν θέλω. Δεν ξέρω πώς θα εξελιχθούν όμως τα πράγματα. Μπορεί μετά να θέλει»