Τρία Μίλια: Δύσκολες ώρες για τον Μιχάλη - Η Φωτεινή θα τον βρει σε κρίσιμη κατάσταση

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό (29/9) επεισόδιο της σειράς του STAR

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τρία Μίλια: Δύσκολες ώρες για τον Μιχάλη - Η Φωτεινή θα τον βρει σε κρίσιμη κατάσταση

Οι εξελίξεις στη σειρά του STAR αναμένεται να είναι για μια ακόμη φορά άκρως καταιγιστικές καθώς μετά από την απρόσμενη επίσκεψη που δέχτηκε ο Μιχάλης. Ωστόσο, σε ποια κατάσταση θα τον βρει η η Φωτεινή μόλις τον αντικρίσει;

Οι σημερινές (29/9) εξελίξεις στη σειρά «Τρία Μίλια»

Επεισόδιο 74

Η Φωτεινή βρίσκει τον Μιχάλη αιμόφυρτο και του δίνει τις πρώτες βοήθειες. Ο Στέφανος μαθαίνει τι συνέβη και τρέχει αμέσως στην κλινική, κοντά στον αδελφό του. Όσο ο Νικόλας προσπαθεί να δικαιολογήσει στον Γεράσιμο το μήνυμα, που έστειλε στην Κάτια, δέχεται και ο ίδιος ένα επείγον μήνυμα από τη Δέσποινα. Τρέχει στο φαρμακείο και εκεί μαθαίνει για το e-mail, που ενοχοποιεί τον Τίμο.

Η Ελένη συναντιέται τυχαία με την Κάτια και εκείνη της ζητάει να ξεχάσει το χωρισμό της από τον Μιχάλη και να τον αφήσει να ηρεμήσει. Η Λίζα την πιέζει να αποκαλύψει στον Μιχάλη ότι περιμένει το παιδί του και εκείνη προβληματίζεται για το πώς θα χειριστεί το θέμα.

Ο Λάμπης ακούει άθελά του την κουβέντα τού Νικόλα με τη Δέσποινα και καταλαβαίνει πως τα πράγματα μπορεί να είναι πολύ διαφορετικά, από όσο δείχνουν. Ο Γεράσιμος επισκέπτεται ξαφνικά την κλινική και συνειδητοποιεί ότι κάτι πολύ σοβαρό συμβαίνει. Την ίδια στιγμή, ο Τίμος έρχεται για πρώτη φορά αντιμέτωπος με τον πραγματικό κίνδυνο.

Τι θα δούμε στο αυριανό (30/9) επεισόδιο της σειράς του STAR

Επεισόδιο 75

Ο Γεράσιμος προσπαθεί να μάθει την αλήθεια για τον τραυματισμό του Μιχάλη. Όταν ανακαλύπτει ότι πυροβολήθηκε, αντιδράει πολύ άσχημα. Ο μπράβος του Μερκίνη λέει στον Τίμο ότι, παρά το θάνατο του Βασίλη, πρέπει να τηρήσει τη συμφωνία ,που είχε κάνει μαζί του. Η Λίζα πιέζει την Ελένη να αποκαλύψει στον Μιχάλη πως είναι έγκυος. Ο Λάμπης και ο Νικόλας προσπαθούν να καταλάβουν αν είναι αλήθεια τα όσα γράφει το e-mail, που έλαβε η Δέσποινα, για την ανάμιξη του Τίμου στην απαγωγή του Στέφανου.

Η Κλειώ επιμένει να μάθει από τον Πέτρο για ποιο λόγο τής είπε ψέματα, αλλά εκείνος αποφεύγει να της απαντήσει. Ο Ευθύμης αναφέρει στη Λίζα ότι ο Μιχάλης πυροβολήθηκε και προσπαθεί να καταλάβει από την αντίδρασή της, αν εκείνη γνώριζε κάτι. Η Κλειώ αποφασίζει να ενημερώσει τη Δέσποινα για την εγκυμοσύνη της αδελφής της. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων της Κάτιας φτάνουν στα χέρια του Μιχάλη και δημιουργούν μεγάλο προβληματισμό σε όλους…