Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Πέτρος βρίσκει τη Σύλβια με τον Σώτο στο κρεβάτι

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Πέτρος βρίσκει τη Σύλβια με τον Σώτο στο κρεβάτι

Η σειρά της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» συνεχίζει δυναμικά δια δεύτερη συνεχόμενη τηλεοπτική σεζόν να είναι στον αέρα καθώς οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές. Φυσικά, οι τηλεθεατές από τα πρώτα κιόλας λετπά είχαν δείξει την αγάπη τους ωστόσο τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει δεν είναι αρκετά ικανοποιητικά.

Οι εξελίξεις στο σημερινό (29/9) επεισόδιο της σειράς, «Χαιρέτα μου τον πλάτανο»

Επεισόδιο 19ο

Ο Πέτρος βρίσκει τη Σύλβια με τον Σώτο στο κρεβάτι, και ο Σώτος, που προσπαθεί να του εξηγήσει πως... δεν είναι αυτό που νομίζει, κάνει την «παπάγια» μας έξαλλη. Κι ενώ η Σύλβια πάνω στα νεύρα της παίρνει τα βουνά, ο Σίμος απαιτεί από τον Παναγή να πάρει θέση στον πόλεμο με το κοινόβιο και οι δυο φίλοι καταλήγουν... από δυο χωριά χωριάτες.

Η Βαλέρια θέλει να μπει στον ίσιο δρόμο με τη βοήθεια του παπά μας, που κινδυνεύει να βγει από αυτόν μια και καλή, με τόσα πάρε δώσε με τη βελζεβούλα. Την ίδια ώρα, στο κοινόβιο, ο Πέτρος και ο Τυμπανιστής κάνουν αγώνα δρόμου για το ποιος θα βρει πρώτος το πολύτιμο αβγό, μόνο που η τύχη για μια ακόμα φορά δεν είναι με το μέρος τους... Η Σύλβια επιστρέφει πάνω στην ώρα και πιάνει τη Βαλερίτα στα πράσα, έτοιμη να βάλει χέρι στο πολύτιμο αβγό Φαμπερζέ!

Όλα όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Παρασκευής 30/9

Επεισόδιο 20ο

Το πολύτιμο αβγό μας βρίσκεται κομμένο στα δύο και οι νέες «ιδιοκτήτριες» αποχωρούν η καθεμιά με το μισό της, αφήνοντας τον Σώτο και τον Πετράν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Το νέο διαδίδεται γρήγορα στο χωριό και όλοι εύχονται να αποκτήσουν ένα κομμάτι του θησαυρού, με πρώτο και καλύτερο τον Ηλία. Το νέο φτάνει και στο Φωτεινό όμως, όπου η μάνα του Τζίμη ετοιμάζεται να πάρει εκδίκηση από τους Πλατανιώτες για όσα κάνανε στον γιο της.

Η Κατερίνα, πάλι, ετοιμάζεται να κάνει τον Τζώρτζη υπεύθυνο άνθρωπο και επιστρατεύει όση υπομονή διαθέτει μαζί με ένα... σκυλάκι. Ο Κανέλλος περνάει το στάδιο της κατάθλιψης και είναι απαρηγόρητος, την ώρα που η Χρύσα είναι αγχωμένη, αφού δεν έχει πια πελατεία στο καφενείο. Τι θα κάνει ο Εγκέφαλος, όταν μάθει τι έγινε με το πολυπόθητο αβγό του και ποια θα είναι η τύχη του μικρού Τυμπανιστή, που έχει μάθει... μεγάλα μυστικά;