Δυο ξανθιές και δυο μελαχρινές - Οι κυρίες που δέχτηκαν τηλεφώνημα από το Πρωινό για τη θέση της Δούκισσας Νομικού

Και δεν πάει με τίποτα το μυαλό σας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δυο ξανθιές και δυο μελαχρινές - Οι κυρίες που δέχτηκαν τηλεφώνημα από το Πρωινό για τη θέση της Δούκισσας Νομικού

Με την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό, λόγω της χαμηλής πιθανότατα τηλεθέασης, οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 ψάχνουν νέο πρόσωπο για να πάρει τη θέση της, όχι όμως στο θέμα του σχολιασμού, αλλά στο θέμα του εμπορικού.

Σύμφωνα με την εκπομπή Mega Καλημέρα, ήδη έχουν γίνει κάποια τηλεφωνήματα σε κάποιες γνωστές κυρίες της τηλεόρασης και η μια έχει πει ήδη "όχι" στην πρόταση που της έκαναν.

Οι κυρίες που δέχτηκαν πρόταση για τη θέση της Νομικού στο Πρωινό

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι ήταν ανάμεσα στα τηλεφωνήματα, ωστόσο, μετά από ραντεβού αρνήθηκε την πρόταση. Επίσης, ο Κώστας Τσουρός αποκάλυψε ότι έχουν γίνει κρούσεις στη Βάσια Κωσταρά, στη Μαρία Λουίζα Βούρου και την Φελίσια Λαπάτη.

Η τηλεθέαση του Πρωινού χωρίς την Δούκισσα

Η Δούκισσα Νομικού αποτελεί πια παρελθόν από το Πρωινό αλλά όχι από τον ΑΝΤ1, όπως φρόντισε ο σταθμός να επισημάνει στην ανακοίνωσή του! Το μεσημέρι της Κυριακής 24/9 και μετά τον μεγάλο χαμό που επικράτησε το Σαββατοκύριακο το κανάλι αποδέσμευσε την παρουσιάστρια από το πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και την Δευτέρα το πρωί η ομάδα βγήκε στον αέρα χωρίς αυτήν.

Κάτι που, όπως φάνηκε, άρεσε στους τηλεθεατές...

Η αλήθεια είναι πως ο Λιάγκας είχε καιρό να δει τόσο υψηλή θέση. Εντάξει το ποσοστό του 13,6% (21,2-21,3-17,9-18,2-14,2-16,8-13,7-11,7-13,9-8,19,2-7,0-3,3-8,1) που έκανε στο δυναμικό κοινό δεν είναι και το ιδανικό αλλά του πρόσφερε την πρωτιά! Στο πρώτο και στο δεύτερο τέταρτο, δε, έφτασε πολύ υψηλά αφού οι τηλεθεατές είχαν συντονιστεί περιμένοντας την πρώτη του δήλωση για το συμβάν (δείτε εδώ τι είπε για την Δούκισσα).

Πρωινή ζώνη

  • MEGA: Πάμε Δανάη 10,9
  • OPEN: Ποιος είναι πρωινιάτικα 5,2
  • STAR: BreakFast@Star 6,7
  • ALPHA: Super Κατερίνα 12,4
  • ΑΝΤ1: Το Πρωινό 13,6
  • ΣΚΑΙ: Πρωινό μας 10,1

Το θέμα είναι να δούμε τι θα κάνει την δεύτερη ημέρα χωρίς την Δούκισσα στο πλευρό του, η πρώτη ήταν αναμενόμενο πως θα πάει καλά, αρέσουν στο κοινό κάτι τέτοια...