Love island trailer 30/9: Έφτασε η ώρα της κρίσης - Η κοπέλα που θα διαλέξει ο Αλέξανδρος

Τα πάνω κάτω στο σπίτι του έρωτα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Love island trailer 30/9: Έφτασε η ώρα της κρίσης - Η κοπέλα που θα διαλέξει ο Αλέξανδρος

Ακόμα δεν ξεκίνησε και ξεκίνησαν τα όργανα! Το love island έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης 29/9 και λίγο πριν τελειώσει το πρώτο επεισόδιο οι 10 παίκτες (τα 5 κορίτσια και τα 5 αγόρια που συμμετέχουν) ενώ είχαν δημιουργήσει ήδη τα πρώτα ζευγάρια βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια... (δυσάρεστη για κάποιους) έκπληξη: την παρουσία του Αλέξανδρου Κώτση.

Ο Αλέξανδρος, παλιός γνώριμος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, έχει 24 ώρες στην διάθεσή του να διαλέξει όποιο κορίτσι θέλει για ταίρι του. Απόψε 30/9 θα γίνουν τα μεγάλα αποκαλυπτήρια. Πριν από αυτό, όμως, θα δούμε πως θα επικρατήσει μεγάλη ένταση στο σπίτι του έρωτα αφού τα αγόρια νιώθουν ήδη την απειλή του.

Υπενθυμίζουμε πως αυτός που θα βρεθεί χωρίς ταίρι στο τέλος της ημέρας ενδέχεται να βρεθεί κι εκτός σπιτιού και το όνειρο να τελειώσει πολύ γρήγορα γι' αυτόν.

Το αποψινό 30/9 trailer του Love Island

Τα ποσά που θα παίρνουν ανά μήνα οι παίκτες του Love Island

Όπως είχε γνωστό από την αρχή του καλοκαιριού, η εταιρεία παραγωγής δυσκολεύτηκε αρκετά να βρει διαγωνιζόμενους για το Love Island, ωστόσο τελικά το ρόστερ έκλεισε και αναμένεται να κάνει πανικό στη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Το παιχνίδι θα είναι αρκετά διαδραστικό ενώ όπως έχει γίνει γνωστό, οι παίκτες θα αναγκαστούν να εκθέσουν σε μεγάλο βαθμό την προσωπική τους ζωή, όπως συμβαίνει άλλωστε σε κάθε ριάλιτι. Μόνο που εδώ, στόχος του παιχνιδιού, είναι να ερωτευτούν και να βρουν τον εκλεκτό της καρδιάς τους.

Κάπως έτσι, τα πράγματα θα είναι αρκετά ζόρικα για πολλούς από αυτούς. Μαζί με τα ζόρια όμως έρχονται και οι δυνατοί μισθοί.

Η εταιρεία παραγωγής έχει επενδύσει στο ριάλιτι που στο εξωτερικό κάνει ήδη πολύ μεγάλη επιτυχία σε πολλές χώρες και έτσι προσφέρει στους διαγωνιζόμενους κοντά στα... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr