Σάλος στο Love Island με πλάνο που έπρεπε να κοπεί: Ο παίκτης στο μπάνιο και τα... απόκρυφα σημεία του

Κοντέψαμε να τα δούμε όλα....

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σάλος στο Love Island με πλάνο που έπρεπε να κοπεί: Ο παίκτης στο μπάνιο και τα... απόκρυφα σημεία του

Το βράδυ της Πέμπτης 29/9 το Love Island έκανε πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και τα όργανα ξεκίνησαν από νωρίς. Το twitter από τα πρώτα κιόλας λεπτά ξεκίνησε να κράζει τόσο τους παίκτες όσο και γενικά την όλη ιδέα του ριάλιτι.

Σύμφωνα με τους κανόνες oι παίκτες θα κοιμούνται ανά δυάδες σε διπλά κρεβάτια στο ίδιο τεράστιο δωμάτιο, όμως ένα ζευγάρι θα έχει την χαρά και την άνεση να διανυκτερεύσει στο μυστικό δωμάτιο που επίσης διαθέτει διπλό κρεβάτι. Η βίλα έχει κοινόχρηστους χώρους, έναν τεράστιο κήπο και μία πολύ όμορφη πισίνα με pool bar.

Κοινόχρηστο λοιπόν, είναι και το μπάνιο όπου έκαναν το ντουζ τους τα αγόρια με το που μπήκαν στη βίλα. Με το καλησπέρα μάλιστα, είχαμε και το πρώτο αποκαλυπτικό πλάνο, που κανονικά έπρεπε να κοπεί στο μοντάζ.

Το αποκαλυπτικό πλάνο παίκτη του Love Island

Συγκεκριμένα, όταν ο Γιώργος Γεωργίου μπήκε στην ντουζιέρα για να χαλαρώσει παραλίγο να δείξει τα επίμαχα σημεία του την ώρα που πήγε να πάρει την πετσέτα.

Ποιος είναι ο Γιώργος Γεωργίου

Μένει στην Αθήνα και είναι πολύ δεμένος με την οικογένεια του. Έχει 2 μεγαλύτερες αδερφές και 1 ανιψάκι που του «έχει πάρει το μυαλό».

Όταν τελείωσε το σχολείο, πέρασε στη σχολή Διοικητικής Επιστήμης αλλά δεν πήγε ποτέ. Είναι της άποψης «μάθε τέχνη και άστηνε και αν πεινάσεις πιάστηνε» και για αυτό έχει κάνει πολλές διαφορετικές δουλειές. Ηθοποιός σε escape room, barista, υπάλληλος σε βενζινάδικο, security και πολλές άλλες. Ως hobby του έχει την καλλισθενική γυμναστική αλλά και τα escape rooms. Άραγε θα καταφέρει να λύσει το μυστήριο του έρωτα στο Love Island;

Δηλώνει δυναμικός, έξυπνος και θα κάνει τα πάντα για να πάρει αυτό που θέλει. Δεν θα διστάσει να κάνει την πρώτη κίνηση αν του αρέσει μια κοπέλα ενώ τον εξιτάρει να βρίσκουν όμορφη την κοπέλα του.

Είχε μια σχέση η οποία όμως έληξε άδοξα όταν εκείνος ήταν στρατό, γεγονός που τον επηρέασε πολύ ψυχολογικά. Στο Love Island ο Γιώργος μπαίνει έχοντας ξεπεράσει πλέον τον χωρισμό του και είναι ανοιχτός για νέες γνωριμίες με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες.