Asia Express: Τα μάζεψαν και έφυγαν - Το ζευγάρι που αποχώρησε οικειοθελώς από το πρώτο επεισόδιο

Δεν άντεξαν τις δυσκολίες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Asia Express: Τα μάζεψαν και έφυγαν - Το ζευγάρι που αποχώρησε οικειοθελώς από το πρώτο επεισόδιο

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής το νέο ταξιδιωτικό ριάλιτι του STAR, Asia Express με τα πλάνα από τα πρώτα κιόλας λεπτά να είναι καθηλωτικά. Το εν λόγω ριάλιτι θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, Παρασκευή και Κυριακή στις 21:00 και σίγουρα τα 9 ζευγάρια θα βιώσουν μια εμπειρία που δεν θα την ξεχάσουν ποτέ.

Αποχώρησαν από το πρώτο επεισόδιο του Asia Express Μαυρίκιος & Ιλάειρα

Ωστόσο, στο τέλος του επεισοδίου, εμφανίστηκαν στον Πέτρο Πολυχρονίδη 8 αντί για 9 ζευγάρια και όπως ανακοίνωσε αμέσως μετά στους υπόλοιπους ο παρουσιαστής, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση είχαν αποχωρήσει οικειοθελώς νωρίτερα, λόγω των αντίξοων συνθηκών που επικρατούσαν, μιας και η Ιλάειρα έκλαιγε αρκετά και ήταν ταραγμένη.

«Είμαστε εδώ αλλά δεν είμαστε όλοι, ο Μαυρίκιος και η Ιλάειρα αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το Asia Express», ήταν τα λόγια του παρουσιαστή.

«Για μένα το πιο δύσκολο είναι το να βλέπω την Ιλάειρα να μη χαμογελάει. Δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω αυτό», δήλωσε στις κάμερες ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ενώ η Ιλάειρα Ζήση συμπλήρωσε: «Δεν μπορούσα να αντέξω το γεγονός ότι είχα να αναζητήσω στέγη από κάποιον που δεν μπορεί, δεν αντέχει να με φιλοξενήνει, δεν αντέχει να μου δώσει ένα πιάτο φαγητό και μέσα μου ψυχικά εγώ δεν το άντεχω. Συγγνώμη».

«Αυτή η μία μέρα μου δίνει μάθημα ζωής, ως προς τον τρόπο που ζουν άνθρωποι μακριά μας και ως προς τον τρόπο που πρέπει να διαχειριζόμαστε δύσκολες συνθήκες καθημερινότητας», κατέληξε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Το άγνωστο περιστατικό Μαύρικιου και Ιλάειρας στο Asia Express

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης 29/6 ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση. Το ζευγάρι μίλησε μεταξύ άλλων και για τους άλλους συμμετέχοντες του Asia Express, οι οποίοι δεν ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί τους, λίγο πριν αποχωρήσουν οικειοθελώς.

«Υπήρχαν πολλοί συμμετέχοντες που δεν ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί μας. Εγώ προσωπικά στεναχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί δεν είχα συνηθίσει όλο αυτό που συμβαίνει στο χώρο μας, με τις λυκοφιλίες. Μας το έδειξαν κιόλας ότι δεν μας ήθελαν. Ήταν δύσκολο γιατί άρχισε η παραγωγή να ρωτάει και έλεγαν “εγώ έχω κανονίσει, εγώ δεν θέλω, εγώ δεν μπορώ” σχεδόν όλα τα ζευγάρια», είπε η Ιλάειρα Ζήση.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε από την πλευρά του: «Είναι αλήθεια αυτό, συνέβη. Μεταξύ ανθρώπων που έχουν πάει για να ζήσουν μια εμπειρία τέτοιου είδους, μας έκανε κι εμάς τρομερή εντύπωση και δεν ξέραμε πώς να το διαχειριστούμε.

Εγώ αναγκάστηκα να απευθυνθώ στην παραγωγή και να τους πω “βάλτε μας εσείς ένα ζευγάρι γιατί δεν θέλει κανένα ζευγάρι να φωτογραφηθεί μαζί μας”. Τώρα που βγήκαν όλοι, θα τους ρωτήσουμε. Απ’ ότι κατάλαβα, λίγο μας “φοβόντουσαν” γιατί είναι όλοι μεν γνωστοί αυτοί που είναι μέσα, αλλά δεν ήταν γνωστοί από τώρα. Ήταν κάποια στιγμή, κάτι τους συνέβη και τους ξέρουμε. Απλά εμείς ήμασταν “φωτιά” εκείνη την ώρα».