Μετά από δυο ξανθιές πάνε σε μελαχρινή - Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Δούκισσας Νομικού στο Πρωινό

Και δεν πάει το μυαλό σας ποια...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μετά από δυο ξανθιές πάνε σε μελαχρινή - Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Δούκισσας Νομικού στο Πρωινό

Μετά την ξαφνική αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό (δείτε το λόγο) ο ΑΝΤ1 δεν άργησε να ξεκινήσει να ψάχνει την αντικαταστάτρια της, καθώς η εκπομπή δεν έχει μόνο κοινωνικά θέματα αλλά και ψυχαγωγικά και αυτό συνεπάγεται με την διαφημίσει σε γυναικεία προϊόντα.

Τα ονόματα που ακούστηκαν για τις γυναίκες που θα πάρουν τη θέση της ήταν αρκετά, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας τηλεφώνησε και στην Φαίη Σκορδά - δείτε τι συνέβη.

Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Δούκισσας Νομικού

Σύμφωνα λοιπόν με το TV-24.gr η γυναίκα αυτή είναι η Φελίσια Λαπάτη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor, ενώ παρουσιάζει και εκπομπή στο ραδιόφωνο.

Λαπάτη αντικαταστάτρια Νομικού

Τι ετοιμάζει η Δούκισσα Νομικού μετά την αποχώρηση από το Πρωινό

Πρώτο θέμα συζήτησης αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν σίγουρα η Δούκισσα Νομικού, ο Γιώργος Λιάγκας και το πρωινό. Ο ΑΝΤ1 την Κυριακή 25/9 έλυσε και οριοθέτησε τα πάντα βγάζοντας μια επίσημη ανακοίνωση πως η ξανθιά παρουσιάστρια αποχωρεί και... αδειάζοντας κατά την γνώμη μας τον κεντρικό παρουσιαστή (δείτε εδώ τι έγραφε η ανακοίνωση).

Εκείνη με την σειρά της λίγες ώρες μετά έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πετώντας τις δικές της σπόντες και καρφιά (δείτε την εδώ) ενώ ο Λιάγκας σήμερα 26/9 στην εκπομπή του, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, αφιέρωσε μόνο 57 δευτερόλεπτα για να την αποχαιρετήσει.

Τι θα συμβεί με την Δούκισσα στον ΑΝΤ1 από εδώ και πέρα

Η ανακοίνωση του σταθμού έγραφε πως η Δούκισσα παραμένει αγαπητό μέλος στην ομάδα του ΑΝΤ1 κι αυτό και ισχύει περίτρανα. Η παρουσιάστρια έχει κάνει ένα συμβόλαιο τριών χρόνων στο κανάλι και μετά από αυτό που έγινε με τον Γιώργο ο ΑΝΤ1 έχει μπει σε σκέψεις.

Το πρώτο και πιο προσιτό ενδεχόμενο είναι η Δούκισσα να απορροφηθεί στο πρωινό του Σαββατοκύριακου κι αν συμβεί αυτό, θα συμβεί άμεσα καθώς ως παρουσιάστρια έχει κλείσει πολλά εμπορικά με το όνομά της που θα έπαιζαν στο Πρωινό αλλά μετά από αυτό, ενώ έχει πάρει τα λεφτά πάγωσαν όλα. Με λίγα λόγια αυτή η εβδομάδα θα είναι εβδομάδα πολλών αποφάσεων...

Αναμένουμε να μάθουμε νεότερα και να σας τα μεταφέρουμε πρώτοι - όπως πάντα - στο Youweekly.gr!