Ενοχλημένος ο ALPHA με τις εκπομπές του - Η παρατήρηση εξαιτίας του GNTM 5

Και όχι, δεν είναι αυτό που νομίζεται

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ενοχλημένος ο ALPHA με τις εκπομπές του - Η παρατήρηση εξαιτίας του GNTM 5

Παρατήρηση στις ψυχαγωγικές εκπομπές του έκανε ο ALPHA, λίγες εβδομάδες μετά την πρεμιέρα του GNTM 5. Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή Open Weekend, το κανάλι τους "έβαλε χέρι" εξαιτίας των σχολιασμών που έχουν κάνει.

O νέος κύκλος του ριάλιτι μοντέλων έχει προκαλέσει πολλές και έντονες αντιδράσεις, τόσο στο twitter που δεν μασάει τα λόγια του, όσο και στις εκπομπές με ορισμένες όπως το Πρωινό μας να το έχει κράξει άσχημα. Ωστόσο, όπως φαίνεται ούτε οι εκπομπές του ALPHA πάνε πίσω.

Τι συμβαίνει με τον ALPHA και τις εκπομπές του λόγω του GNTM 5

Στο κανάλι που βρίσκεται μαζί με το STAR, βάζουν "χέρι" στις ψυχαγωγικές εκπομπές να μην κάνουν αιχμηρά σχόλια ούτε για τους παίκτες ούτε για τους κριτές.

Τι είδαμε την τελευταία φορά (27/9) στο GNTM 5

Αποχώρησε η Βίκυ Καγιά λόγω προβλήματος υγείας

Το βράδυ της Τρίτης (27/9) ξεκίνησε ένα νέο επεισόδιο του GNTM 5 όπου σαρώνει για τα καλά σε νούμερα τηλεθέασης καθώς έχει "κεντρίσει" για τα καλά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Όπως είναι λογικό κάθε χρονιά ο ανταγωνισμός κορυφώνεται μιας και τα επίδοξα μοντέλα έρχονται πιο αποφασισμένα από ποτέ για την πολυπόθητη νίκη.

Ωστόσο, η Βίκυ Καγιά αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το πλατό καθώς αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με την υπότασή της, κάτι που δεν ήταν ωστόσο ιδιαίτερα ανησυχητικό.

«Θα φας πολύ ξύλο» - "Την είπε" η Βίκυ Καγιά σε 37χρονη διαγωνιζόμενη και άναψαν τα αίματα

Σειρά είχε λοιπόν να "εισβάλει" η παίκτρια η οποία δίχασε αρκετά την κριτική επιτροπή. Συγκεκριμένα, η Καζαμπλάνκα με το που μπήκε μέσα ενθουσίασε τους πάντες με την εμφάνισή της ενώ μόλις αποκάλυψε ότι είναι μόλις 37 χρόνων ο Γιώργος Καράβας δεν δίστασε να δείξει τον ενθουσιασμό του.

Ωστόσο, όταν ήρθε η ώρα προκειμένου να αποφασίσουν για το τελικό αποτέλεσμα, η Βίκυ Καγιά ήταν η μοναδική η οποία δεν έδωσε την θετική της ψήφο καθώς υποστήριξε πως δεν το έχει. Μάλιστα, οι χρήστες στο Twitter αποκάλυψαν πως η συγκεκριμένη διαγωνιζόμενη είχε κοπεί μια άλλη φορά στις auditions.

«Δεν μοιάζει με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, στην Κρήτη δεν ξέρουν τι της λένε!» - "Κόλαφος" η Καγιά

Σειρά είχε μια διαγωνιζόμενη η οποία ταξίδεψε από την Κρήτη προκειμένου να πάρει μέρος στο ριάλιτι μοντέλων.

Μεταξύ άλλων, η ίδια παραδέχτηκε ότι την παρομοιάζουν με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Κένταλ Τζένερ ωστόσο η Βίκυ Καγιά είχε άλλη εντύπωση. Συγκεκριμένα, δεν δίστασε να αανφέρει χαρακτηριστικά: «Δεν μοιάζει ούτε με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ούτε με την Κένταλ Τζένερ. Στην Κρήτη δεν ξέρουν τι της λένε!».

Από την άλλη ο Γιώργος Καράβας δεν δίστασε να την ρωτήσει εάν έχει κάνει μπότοξ καθώς τα έντονα ζυγωματικά της διαγωνιζόμενης τον έκαναν να αναρωτηθεί.

«Δεν γίνεται αγόρι μου» - Χαλασμός ανάμεσα στον Γιώργο Καράβα και την υπόλοιπη κριτική επιτροπή

Τα αίματα ανάμεσα στις σχέσεις της κριτικής επιτροπής άναψαν για τα καλά με αφορμή την "εισβολή" της γνωστής youtuber, Μαριάννας Γαρυφαλλίδη η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά κατά την διάρκεια της οντισιόν της πως «όλοι μπορούν να γίνουν μοντέλα».

Λίγο αργότερα, η διαφωνία ήταν αρκετά έντονη ανάμεσα στον Γιώργο Καράβα και στον Τάσο Σοφρωνίου, αφού συγκρούστηκαν για το τι μπορεί να είναι πρότυπο στο μέλλον. Ο δεύτερος, επέμεινε ότι χρειάζεται και ταλέντο για να προχωρήσει κάποιος στο χώρο και δεν είναι μόνο θέμα προτύπων.

Από την άλλη, η Σοφία Χατζηπαντελή πάλευε να καταλάβει τι της έλεγαν και ανέφερε χαριτολογώντας: «Πιο σιγά για να καταλάβω και εγώ, δεν καταλαβαίνω, too fast μιλάτε».

Η 53χρονη με 3 παιδιά τους έβαλε τα γυαλιά - Έβαλε στοίχημα με τον σύντροφό της και πέρασε στην επόμενη φάση

Μια παίκτρια η οποία κατάφερε να μην μείνει απαρατήρητη είναι και η 53χρονη Έφη από την Νάουσα η οποία όπως αποκάλυψε χαρακτηριστικά, πήρε μέρος στο GNTM 5 μετά από παρότρυνση του συντρόφου της.

Φυσικά, η εμφάνισή της ήταν άκρως εντυπωσιακή καθώς μόλις εμφανίστηκε με μαγιό «τρέλανε» όλους τους κριτές, καθώς επέλεξε να φορέσει και κάτι σαν αξεσουάρ όπου ήταν ένα μεγάλο ασπρόμαυρο καπέλο.

Μάλιστα, η Ευπραξία κατάφερε να πείσει τους κριτές προκειμένου να πάρει το επόμενο εισιτήριο για να δοκιμαστεί στην επόμενη φάση. Ωστόσο, συγκέντρωσε μόνο 3 "ναι" αφού η Σοφία Χατζηπαντελή είπε «όχι».

"Ζάλισε" με τις αναλογίες της τον Γιώργο Καράβα - Ζήτησε να μπει στο πλατό το συζυγός της

Η 27χρονη Κατερίνα η οποία είναι μάλιστα μητέρα 2 παιδιών θέλησε να δοκιμάσει την ευκαιρία της καθώς όταν ήταν μικρότερη δεν της δόθηκε. Τόσο οι αναλογίες της όσο και το ιδιαίτερο πρόσωπό της ήταν η κύρια αφορμή για να περάσει στην επόμενη φάση.

Φυσικά, ο Γιώργος Καράβας ζήτησε να δει και τον σύζυγό της όπου μεταξύ άλλων του έδωσε τα συγχαρητήρια με αφορμή το γεγονός πως την υποστηρίζει.