Love Island trailer 1/10: Η νέα παίκτρια που μπαίνει απόψε και θα "διαλύσει" τα ζευγάρια

Δίμετρη με τέλειες αναλογίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Love Island trailer 1/10: Η νέα παίκτρια που μπαίνει απόψε και θα

Στο Love Island ήδη κάποια ζευγάρια έχουν δημιουργηθεί, με τον Αλέξανδρο στο χθεσινό 30/9 επεισόδιο να επιλέγει επιτέλους ποια θα είναι η κοπέλα του μέσα στη βίλα. Απόψε 1/10 όμως όλα θα ανατραπούν, αφού θα μπει στο παιχνίδια μια νέα κοπέλα.

Ο Γιώργος Γ. είναι και επίσημα ο πρώτος single. Από την πρώτη στιγμή δήλωσε ανοιχτά πως θα διεκδικήσει την Αναστασία όμως ο Γιώργος Κ. δεν είναι άτομο που εγκαταλείπει εύκολα.

Και ενώ η ίδια η Αναστασία βρίσκεται σε δίλημμα μία άλλη Islander, η Κλαούντια ξεκινάει την προσέγγισή της στον Γιώργο Κ.! Το κινητό χτυπάει ξανά και το νέο μήνυμα προσκαλεί τους Islanders σε ένα lip locked παιχνίδι.

Όσοι δεν καταφέρουν να περάσουν την κάρτα από… στόμα σε στόμα θα πρέπει να… πληρώσουν το τίμημα! Ο ερχομός της Ηλιάνας στη βίλα είναι αινιγματικός, η love guard του παιχνιδιού δεν έρχεται μόνη! Ένας νέος πειρασμός καταφτάνει στο Love Island και αυτή τη φορά είναι γένους θηλυκού.

Τα βλέμματα όλων μένουν καρφωμένα πάνω της, ιδιαιτέρως των… κοριτσιών!

Το αποψινό 1/10 trailer του Love Island

Έπρεπε να είχε κοπεί στο μοντάζ αλλά το έδειξαν κανονικά - Το ακατάλληλο πλάνο με την Κλαούντια

Ανάμεσα στις παίκτριες που εντυπωσίασε το τηλεοπτικό κοινό ήταν η Ελληνογερμανίδα Κλαούντια. Η ίδια μεταξύ άλλων αποκάλυψε το ιδιαίτερο παρατσούκλι που έχει ενώ τόνισε πως μερικά από τα μαγιό που έχει πάρει μαζί της είναι ακατάλληλα για να τα δει η μαμά της.

«Είμαι single σχεδόν πέντε μήνες τώρα. Χώρισα επειδή η μαμά μου δεν συμπαθούσε το αγόρι μου. Ο τέλειος σύντροφος για μένα θα ήταν ψηλός, επειδή ο μπαμπάς μου είναι ψηλός, θα ήθελα να μιλάει γλυκά, να ταξιδεύει, να τα πάει καλά με την μαμά του, να ξέρει να μαγειρεύει, να ξέρει να πλένει τα ρούχα του. Σε περίπτωση που μιλήσω με τον πατέρα μου θα εύχομαι να μην με πει με το παρατσούκλι μου.

Το παρατσούκλι μου στα γερμανικά λέγεται που…! Ξέρω ότι ακούγεται λάθος στα ελληνικά αλλά σημαίνει γλυκούλα. Έχω φέρει περίπου 30 μαγιό και δεν ξέρω ποια θα βάλω. Επειδή, άμα με δει η μάνα μου με αυτά τα μαγιό που πήρα, θα με διώξει από το σπίτι», είπε χαρακτηριστικά

Κατά την διάρκεια λοιπόν του χθεσινού επεισοδίου και συγκεκριμένα την ώρα που συζητούσε με το ζευγάρι της, τον Βασίλη και καθόντουσαν στον καναπέ, προβλήθηκε από τον σκηνοθέτη έχει πλάνο που σίγουρα θα έπρεπε να είχε κοπεί στο μοντάζ.