Love Island: «Θέλω και εγώ ένα φιλάκι» - Φανερά απογοητευμένος ο single Γιώργος Γεωργίου

 «Ήταν δύσκολο το να ήμουν μόνος στο κρεβάτι»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Love Island: «Θέλω και εγώ ένα φιλάκι» - Φανερά απογοητευμένος ο single Γιώργος Γεωργίου

Οι εξελίξεις στην βίλα του «Love Island» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ, "τρέχουν" με γοργούς ρυθμούς μιας και νωρίτερα παρακολουθήσαμε πως το ξύπνημα για τους παίκτες ήταν μαρτυρικό μιας και το να μοιράζεσαι ένα κραβάτι δεν είναι εύκολο για όλους.

Από την άλλη ο Γιώργος Γεωργίου αφού ήταν ο μόνος παίκτης ο οποίος δεν έχει μέχρι στιγμής κάποιο ταίρι αφού η Χριστίνα επέλεξε άλλον παίκτη, πλέον είναι το μόνο σίγουρο πως κινδυνεύει να φύγει από την βίλα σε περίπτωση που δεν βρει κάποια σύντομα.

Έτσι, δεν δίστασε να κάνει κάποιες δηλώσεις στην κάμερα αφού ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Ήταν δύσκολο το να ήμουν μόνο στο κρεβάτι. Καθαρά γιατί έβλεπα τους υπόλοιπους και ζήλευα, γιατί ναι μεν η άπλα είναι ωραία αλλά πολλές φορές μου λείπει η αγκαλιά. Θέλω και εγώ ένα φιλάκι».

Οι δηλώσεις του single Γιώργου Γεωργίου στο Love Island

Ποιος είναι ο Γιώργος Γεωργίου

Μένει στην Αθήνα και είναι πολύ δεμένος με την οικογένεια του. Έχει 2 μεγαλύτερες αδερφές και 1 ανιψάκι που του «έχει πάρει το μυαλό».

Όταν τελείωσε το σχολείο, πέρασε στη σχολή Διοικητικής Επιστήμης αλλά δεν πήγε ποτέ. Είναι της άποψης «μάθε τέχνη και άστηνε και αν πεινάσεις πιάστηνε» και για αυτό έχει κάνει πολλές διαφορετικές δουλειές. Ηθοποιός σε escape room, barista, υπάλληλος σε βενζινάδικο, security και πολλές άλλες. Ως hobby του έχει την καλλισθενική γυμναστική αλλά και τα escape rooms. Άραγε θα καταφέρει να λύσει το μυστήριο του έρωτα στο Love Island;

Δηλώνει δυναμικός, έξυπνος και θα κάνει τα πάντα για να πάρει αυτό που θέλει. Δεν θα διστάσει να κάνει την πρώτη κίνηση αν του αρέσει μια κοπέλα ενώ τον εξιτάρει να βρίσκουν όμορφη την κοπέλα του.

Είχε μια σχέση η οποία όμως έληξε άδοξα όταν εκείνος ήταν στρατό, γεγονός που τον επηρέασε πολύ ψυχολογικά. Στο Love Island ο Γιώργος μπαίνει έχοντας ξεπεράσει πλέον τον χωρισμό του και είναι ανοιχτός για νέες γνωριμίες με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες.