Love Island: «Το πρώτο βράδυ πήγαινα από πάνω του...» - Ξεκίνησαν τα τρυφερά τετ α τετ για την Χριστίνα και τον Αλέξανδρο

«Υπήρχε άνεση»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Love Island: «Το πρώτο βράδυ πήγαινα από πάνω του...» - Ξεκίνησαν τα τρυφερά τετ α τετ για την Χριστίνα και τον Αλέξανδρο

Η Χριστίνα Μητσάκου και ο Αλέξανδρος Κώτσης είναι ένα από τα ζευγάρια στο Love Island όπου όπως φαίνεται πρόκειται να συζητηθούν όσο τίποτα άλλο καθώς κοιμήθηκαν στο ίδιο κρεβάτι για πρώτη φορά, με αποτέλεσμα να έρθουν πιο κοντά ο ένας με τον άλλον σε σχέση με άλλους παίκτες που δεν κοιμήθκαν καλά.

Ο Αλέξανδρος Κώτσης για το νέο του ταίρι ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το πρώτο βράδυ ήταν πολύ όμορφο, κοιμηθήκαμε άνετα με την Χριστίνα. Κάποια στιγμή βρεθήκαμε να κοιμόμαστε αγκαλιά… Πιστεύω ότι νιώσαμε άνετα και οι δύο με αυτό».

Μάλιστα, από την άλλη, η Χριστίνα Μητσάκου είπε: «Το πρώτο βράδυ με τον Αλέξανδρο ήταν πολύ γλυκό, πολύ τρυφερό. Πήγαινα από πάνω του, ερχόταν από πάνω μου αλλά υπήρχε άνεση γενικότερα! Πολύ καλά, πολύ οικείο όλο αυτό».

Το πρώτο βράδυ για το νέο ζευγάρι του Love Island

Σάλος στο Love Island με πλάνο που έπρεπε να κοπεί: Ο παίκτης στο μπάνιο και τα... απόκρυφα σημεία του

Το βράδυ της Πέμπτης 29/9 το Love Island έκανε πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και τα όργανα ξεκίνησαν από νωρίς. Το twitter από τα πρώτα κιόλας λεπτά ξεκίνησε να κράζει τόσο τους παίκτες όσο και γενικά την όλη ιδέα του ριάλιτι.

Σύμφωνα με τους κανόνες oι παίκτες θα κοιμούνται ανά δυάδες σε διπλά κρεβάτια στο ίδιο τεράστιο δωμάτιο, όμως ένα ζευγάρι θα έχει την χαρά και την άνεση να διανυκτερεύσει στο μυστικό δωμάτιο που επίσης διαθέτει διπλό κρεβάτι. Η βίλα έχει κοινόχρηστους χώρους, έναν τεράστιο κήπο και μία πολύ όμορφη πισίνα με pool bar.

Κοινόχρηστο λοιπόν, είναι και το μπάνιο όπου έκαναν το ντουζ τους τα αγόρια με το που μπήκαν στη βίλα. Με το καλησπέρα μάλιστα, είχαμε και το πρώτο αποκαλυπτικό πλάνο, που κανονικά έπρεπε να κοπεί στο μοντάζ.

Συγκεκριμένα, όταν ο Γιώργος Γεωργίου μπήκε στην ντουζιέρα για να χαλαρώσει παραλίγο να δείξει τα επίμαχα σημεία του την ώρα που πήγε να πάρει την πετσέτα.