Σείστηκε το πλατό του The Voice - Έπαθε πλάκα μέχρι και ο Γιώργος Λιανός με την εκρηκτική εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου

«Είναι η βασίλισσα του Voice, η number one της καρδιάς μας»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σείστηκε το πλατό του The Voice - Έπαθε πλάκα μέχρι και ο Γιώργος Λιανός με την εκρηκτική εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου

Το βράδυ της Κυριακής (2/10) πρεμιέρα έκανε το «The Voice» μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ όπου μεταξύ άλλων είδαμε τον Γιώργο Λιανό να καλησπερίζει τόσο τους αγαπημένους τηλεθεατές όσο και το κοινό μιας και φέτος επέστρεψαν επίσης στο πλατό του μουσικού show -δείτε εδώ το εντυπωσιακό πλατό.

Φυσικά ο παρουσιαστής δεν θα μπορούσε να παρουσιάσει με την σειρά τους αγαπημένους κριτές καθώς για μια ακόμη χρονιά θα δούμε τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον Πάνο Μουζουράκη, τον Σάκη Ρουβά αλλά και την Έλενα Παπαρίζου.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιανός δεν δίτσασε να μην αποθεώσει για τα καλά την γνωστή τραγουδίστρια καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι η βασίλισσα του Voice, η number one της καρδιάς μας». Φυσικά η ίδια "τράβηξε" τα βλέμματα μιας και είναι άκρως ανανεωμένη.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στο The Voice

Η νικήτρια του The Voice κυκλοφόρησε το πρώτο της single - Ποιοι το υπογράφουν;

Η 6η σεζόν The Voice ολοκληρώθηκε, ενώ η μεγάλη νικήτρια του μουσικού talent show αναδείχθηκε η Άννα Αργυρού. Σήμερα 18/5 μόλις λίγους μήνες μετά το τέλος του ριάλιτι η 17χρονη μαθήτρια Λυκείου κυκλοφόρησε το πρώτο της single.

Η Άννα Αργυρού ξεκίνησε να ασχολείται με το τραγούδι τα τελευταία 5 χρόνια, κάνοντας παράλληλα μαθήματα φωνητικής. Το πρώτο της single με τίτλο «Λογική» σε pop ήχους μόλις κυκλοφόρησε από την Minos EMI, a Universal Music Company, και συνοδεύεται από ένα φρέσκο και καλοκαιρινό music video σε σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου.

Για τις ανάγκες του βίντεο κλιπ, η Άννα Αργυρού και το σκηνοθετικό team βρέθηκαν στις πανέμορφες Ράχες Φθιώτιδας, ενώ την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκαν και τα γυρίσματα για την αγγλική έκδοση του τραγουδιού “Give Me Love” που θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο.

Στο πλευρό της Άννας κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων του τραγουδιού βρέθηκε ο μέντορας και coach της Σάκης Ρουβάς. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης αφιέρωσε πολλές ώρες στην Άννα, κατευθύνοντας και συμβουλεύοντας την πρωτοεμφανιζόμενη τραγουδίστρια για το πρώτο της single.

Τη μουσική και τους στίχους στο «Λογική» υπογράφουν οι Γιώργος Καλογεράκος & Daphne Lawrence, ένα team που τελευταία μας έχει χαρίσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς όπως οι «Αμαρτίες» της Αναστασίας και η «Στάχτη» της Άσπας.