Elif:Ο Μαχίρ είναι αποφασισμένος να κάνει το επόμενο βήμα με την Μελέκ - Η ερωτική εξομολόγησή του θα προκαλέσει...

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στο αυριανό (3/10) επεισόδιο της σειράς του STAR

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Elif:Ο Μαχίρ είναι αποφασισμένος να κάνει το επόμενο βήμα με την Μελέκ - Η ερωτική εξομολόγησή του θα προκαλέσει...

Οι εξελίξεις στη σειρά του STAR, «Elif» θα είναι για μια ακόμη φορά άκρως καταιγιστικές καθώς στο επεισόδιο (3/10) αναμένεται να δούμε τον Μαχίρ να "ανοίγει" την καρδιά του καθώς θα κάνει ερωτική εξομολόγηση στη Μελέκ. Άραγε ποια πρόκειται να είναι η αντίδρασή της; (Δείτε επίσης εδώ super αποκλειστικό).

Τι θα δούμε στο αυριανό (2/10) επεισόδιο της Elif

Επεισόδιο 1154

Ένας άντρας αναζητά τη Μελέκ και την Ελίφ. Η Μελέκ μαθαίνει τι έγινε με τον Κερέμ και την Ασλί από την Μπιρτσέ. Η Μπιρτσέ μαθαίνει επίσης ότι ο Ακίν θα πάει στην Ισπανία για τρεις μήνες και απογοητεύεται. Όμως όλα αλλάζουν στη διάθεσή της όταν της χαρίζει ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι.

Η ερωτική εξομολόγηση του Μαχίρ στην Μελέκ

Ο Μαχίρ νιώθει ένοχος που πρέπει να πει ψέματα στη Μελέκ, γι' αυτό αποφασίζει να της εξομολογηθεί τον έρωτά του. Ο Μαχίρ μιλάει στη Μέλέκ για τα αισθήματά του αλλά εκείνη δεν μπορεί να του απαντήσει αμέσως. Η Μελέκ πηγαίνει στην έπαυλη και ψάχνει για το χαρτί που λείπει από το ημερολόγιο της Ματσιντέ.

Η Χουμεϊρά εξακολουθεί να προσπαθεί να πείσει τον Κερέμ ότι δεν πρέπει να είναι αγενής με τον Μουράτ, καθώς είναι αδερφός τους εξ αίματος. Όμως ο Κερέμ δεν φαίνεται πεπεισμένος για αυτό. Η Χουμεϊρά ζητάει από τον Μουράτ να κάνει τεστ DNA και εκείνος τηλεφωνεί αμέσως στην Κιγιμέτ και απαιτεί περισσότερα χρήματα, αν θέλει να συνεχίσει να παίζει το παιχνίδι της. Ο Μουράτ φοβάται ότι ο Λεβέντ τον υποψιάζεται

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της σειράς του STAR;

Τρίτη 4/10 - Επεισόδιο 1155

Η Μελέκ βρίσκει τη σελίδα από το ημερολόγιο της Ματσιντέ, που κρατούσε η Κιγιμέτ και μαθαίνει το μεγάλο μυστικό για αυτήν. Τι είδους αντίδραση θα έχει όταν πει στην Ματσιντέ ότι είναι αυτή, που αναζητά; Η Μελέκ συνειδητοποιεί τι συμβαίνει με την Κιγιμέτ και πως έχει κάνει τα πάντα για να μην χάσει μέρος της κληρονομιάς. Τώρα αποκαλύπτεται ότι η Κιγιμέτ θέλει να εξαφανίσει αυτήν και την Ελίφ, ώστε η Ματσιντέ να μην τους δώσει μερίδιο από την κληρονομιά. Η Μελέκ δείχνει τη σελίδα που λείπει από το ημερολόγιο στη Ματσιντέ και της λέει ότι εκείνη είναι η Μελέκ, που αναζητεί τόσο καιρό. Τι θα κάνει η Ματσιντέ όταν μάθει ότι η Μελέκ και η Ελίφ, που αναζητούσε εδώ και μήνες, είναι στην πραγματικότητα δίπλα της;