Asia Express highlights 2/10: Κατέρρευσαν 2 παίκτες - Αυτό είναι το πρώτο ζευγάρι που αποχώρησε

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Asia Express highlights 2/10: Κατέρρευσαν 2 παίκτες - Αυτό είναι το πρώτο ζευγάρι που αποχώρησε

Ακόμη ένα απολαυστικό επεισόδιο Asia Express παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής 2/10 μέσα από τη συχνότητα του STAR. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά το ταξιδιωτικό ριάλιτι κατάφερε να αποσπάσει το ενδιαφέρον του twitter για έναν συγκεκριμένο λόγο.

Τα 2/10 highlights του Asia Express

Κατέρρευσε ο Fipster μπροστά στις κάμερες - «Δεν μπορώ άλλο, δεν αντέχω!»

Τα ζευγάρια έπρεπε να έρθουν αντιμέτωποι και με τις καιρικές συνθήκες που δεν ήταν καθόλου υπέρ τους αφού αναγκάστηκαν να περπατήσουν και να κάνουν autostop μέσα στη βροχή. Μάλιστα, έπρεπε να βρουν και μέρος προκειμένου να κοιμηθούν.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο ένας από τους διαγωνιζόμενους όπου κατέρρευσαν ήταν και ο Fipster όπου τον είδαμε να ξεσπάει σε λυγμούς αφού κανείς δεν μιλούσε αγγλικά και δεν μπορούσε να βρει σπίτι για να μείνει.

Και η Θεοδώρα Ρασέλ κατέρρευσε μέσα στην καταιγίδα

Οι καιρικές συνθήκες δεν βοήθησαν ιδιαίτερα τα ζευγάρια, αφού μία ξαφνική καταιγίδα δυσκόλεψε το βράδυ των παικτών. Συγκεκριμένα, η Θεοδώρα Ρασέλ μαζί με την μητέρα της προσπάθησαν να βρουν κάποιο σπίτι για φιλοξενία καθώς η βροχή, ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

«Όση ώρα ψάχναμε σπίτι και έβρεχε κιόλας, ήμασταν με τα αδιάβροχα και είχα γίνει και μουσκίδι άρχισα να καταρρέω μάνα! Που θα κοιμηθούμε εμείς;» είπε αρχικά η Θεοδώρα Ρασέλ. «Μη στεναχωριέσαι και σε παίρνει η κάμερα να κλαις… Όλα καλά θα μας πάνε» είπε η μητέρα της. «Πιέστηκα, πιέστηκα! Με την βροχή… Σήμερα με πίεσαν όλα. Το μόνο καλό είναι ότι έχω την μαμά μου», απάντησε το μοντέλο.

Τα κλάματα της Χριστίνας Παππά

Τα ζευγάρια βγήκαν στο δρόμο ξεκινώντας το ταξίδι τους με οτοστόπ και όταν το πρώτο αυτοκίνητο που σταμάτησε για να παραλάβει την Χριστίνα και τον γιο της, την έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα.

«Δεν τα κάνει αυτά ο κάθε άνθρωπος τώρα, να σε πάει 60χλμ να σε ταΐσουν, να σε ποτίσουν. Εδώ μου έχουν βγει πολλές ευαισθησίες, δεν ξέρω γιατί, ο κόσμος αυτά δεν τα ξέρει», δήλωσε στην κάμερα.

Και συνέχισε: «Εγώ τους προκάλεσα στην Ελλάδα με τη διαμονή, τα πάντα δικά μας. Συγκινούμαι πάλι δεν ξέρω τι να κάνω».

Αυτό είναι το πρώτο ζευγάρι που αποχώρησε

Mετά από το δεύτερο race υπήρχε και η αποχώρηση ενός ζευγαριού. Έτσι, εκείνοι που δεν τα κατάφεραν και τερμάτισαν τελευταίοι ήταν η Βιβή και η Kat Κat οι οποίες θα επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Asia Express highlights 2/10