Χαμός με την τρανς Έβελιν στο GNTM 5 - Την έπιασε δύσπνοια και κάλεσαν τον ψυχολόγο

Μετά την φωτογράφηση με τα όργανα γυμναστικής

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Χαμός με την τρανς Έβελιν στο GNTM 5 - Την έπιασε δύσπνοια και κάλεσαν τον ψυχολόγο

Μία από τις πιο πολυσυζητημένες διαγωνιζόμενες του GNTM 5 είναι και η τρανς Έβελιν που πέρασε στο bootcamp με 4 ναι από τους κριτές. Είναι η μοναδική κοπέλα που κατάφερε να περάσει σε αυτή τη φάση από τις υπόλοιπες τρανς, ωστόσο η σημερινή δοκιμασία την έφερε στα όριά της, αφού όπως θα δούμε σε λίγο καταρρέει με την παραγωγή να προσπαθεί να την ηρεμήσει.

Είναι μια διαγωνιζόμενη που έχει περάσει πάρα πολλά μέχρι να καταφέρει να φτάσει εκεί που έφτασε, ωστόσο τα αρνητικά σχόλια πήραν και έδωσαν στα social media τις προηγούμενες μέρες. Μάλιστα η ηθοποιός Μαριέλλα Σαββίδου είχε ξεσπάσει για εκείνους που μιλούν έτσι για ένα κορίτσι με τέτοιο βίο(δείτε την ανάρτηση).

Η στιγμή που βλέπουμε την Έβελιν να ξεσπά

Η αλήθεια είναι ότι η 'Έβελιν δεν τα πήγε πολύ καλά στη σημερινή δοκιμασία του bootcamp, αφού όπως είπε και η ίδια είχε πάρα πολύ άγχος, αφού ήταν η πρώτη της φωτογράφιση. Οι συμπαίκτριες της προσπάθησαν να την ηρεμήσουν με την ίδια είναι απαρηγόρητη.

Όπως βλέπουμε στη συνέχεια λίγο πριν ανακοινωθούν οι είκοσι που περνούν στο σπίτι του GTNM 5 η Βίκυ Καγιά θα ρωτήσει τις διαγωνιζόμενες, αν υπάρχει κάποια που δεν αντέχει να συνεχίσει με την ίδια να ξεσπά και να καταρρέει και τους κριτές να ζητούν τη βοήθεια ψυχολόγου.

Η στιγμή που η Έβελιν καταρέει

Τα συγκινητικά της λόγια στην οντισιόν

H 28χρονη Έβελυν από την Κύπρο, έχει σκοπό να περάσει σε όλα τα τρανς άτομα το μήνυμα να αποδεχτούν τον εαυτό τους και να μην το βάζουν κάτω.

Η ίδια είναι αποφασισμένη να αλλάξει την Ελλάδα και τα στερεότυπά της για αυτό και μπήκε στο πλατό πιο δυναμική και πιο αποφασισμένη από ποτέ. Ωστόσο, λίγα λεπτά μετά, δεν έκρυψε την συγκίνησή της και τα δάκρυά της, τονίζοντας πως χάρη στο GNTM είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει τα όνειρά της.

«Όπως καταλαβαίνετε, είμαι trans γυναίκα. Δυστυχώς ή ευτυχώς είχα πάρα πολλή σκληρότητα στην αποδοχή του φύλου ως trans κι άργησα πολύ να αρχίσω να εκφράζομαι. Έχει έξι μήνες που ξεκίνησα την ορμονοθεραπεία. Πέρασα βάσανα. Φίλοι που μου το έπαιζαν φίλοι. Μέσα από αυτό δημιουργήθηκα εγώ κι είμαι περήφανη για αυτό που είμαι.

Είχα φάει απορρίψεις κι έχω πολύ άσχημα βιώματα κι έκανα ψυχολογική ζημιά στον εαυτό μου. Έχω χάσει την πίστη μου… Πρώτη φορά που το συνειδητοποίησα, ήταν όταν ήμουν έξι χρονών. Βλέπαμε τηλεόραση με την οικογένειά μου κι ο πατέρας μου ξαφνικά με ρωτά αισθάνεσαι γυναίκα; Εκείνη την ώρα θόλωσα, έβαλα τα κλάματα, έτρεξα πάνω στο δωμάτιο, τυλίχτηκα κι είπα κάνε Θεέ μου όταν ξυπνήσω να είμαι βιολογική γυναίκα. Ο πατέρας μου ήταν ο πρώτος που ήταν δίπλα μου και μου αγόρασε τις πρώτες κούκλες μου όταν το ήθελα. Με βοήθησε» εξομολογήθηκε η Έβελιν.

Φυσικά, ενθουσίασε και τους 4 κριτές, με την Βίκυ Καγιά στο τέλος της audition να συγκινείται επίσης και να τονίζει πόσο πολύ την θαυμάζει και πόσο περήφανη είναι που θέλει να αλλάξει τα στερεότυπα και τα ταμπού που υπάρχουν παντού.

TAGS