Love Island(5/10): Τα πάνω κάτω στη βίλα - Τα καυτά φιλιά και οι νέοι παίκτες θα φέρουν ανακατατάξεις στα ζευγάρια

Ήδη είχαμε από χθες τους πρώτους καυγάδες

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Love Island(5/10): Τα πάνω κάτω στη βίλα - Τα καυτά φιλιά και οι νέοι παίκτες θα φέρουν ανακατατάξεις στα ζευγάρια

Σε λίγες ώρες θα προβληθεί το νέο επεισόδιο του «Love Island» που αναμένεται να είναι καυτό από όλες τις απόψεις. Όπως θα δείτε και από το τρέιλερ θα έχουμε διαγωνισμό φιλιών με τους παίκτες να βαθμολογούν ο ένας τον άλλο, ενώ οι δύο νέοι παίκτες η Ιωάννα και ο Αργύρης θα προκαλέσουν αναταραχή, αφού θα κληθούν να διαλέξουν ταίρι χωρίζοντας αναγκαστικά κάποιο άλλο.

Ήδη χθες 4/10 είχαμε τον πρώτο χωρισμό, αφού η Μαρία ξεκαθάρισε στον Θοδωρή ότι δεν τον βλέπει ερωτικά, λέγοντάς του μάλιστα και μια κλισέ ατάκα που δεν του άρεσε καθόλου(δείτε ποια ήταν αυτή). Ο ίδιος πάντως δεν έχει την αντίληψη ότι οι δυο τους δεν ταιριάζουν, αφού θεωρεί ότι δεν μπορείς να το κρίνεις σε πέντε μόλις μέρες που γνωρίζονται.

To trailer για το αποψινό 5/10 επεισόδιο του Love Island

Τυφλά φιλιά, βαθμολογίες και χωρισμούς θα έχουμε απόψε στην Τενερίφη, αφού Ιωάννα και Αργύρης δεν ήρθαν για καλό. Θα διαλέξουν το ταίρι τους στο τέλος της βραδιάς, αφήνοντας αναγκαστικά έναν άντρα και μια γυναίκα μοναχούς. Ελπίζουμε μόνο η κοπέλα που θα διαλέξει ο Θοδωρής να μην είναι η Αναστασία, αφού ο Γεωργίου δεν πήρε και πολύ καλά την χημεία που υπήρχε μεταξύ των δύο χθες...

Η αντίδραση του Γεωργίου που σχολιάστηκε πολύ στο twitter

Το χθεσινό επεισόδιο του «Love Island», είχε μια νέα έκπληξη, αφού είδαμε έναν κρυφο - μπάρμαν τον Αργύρη από την Σάμο, να ξεγελά τις κοπέλες και στην συνέχεια να τους αποκαλύπτει ότι είναι ο νέος παίκτης. Ωστόσο υπήρχε κάποιος που δεν χάρηκε καθόλου από την είσοδο του στο παιχνίδι και αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Γεωργίου, αφού θεωρεί ότι θα του φάει την μεγάλη του αγάπη, την Αναστασία.

Έκανε και εκείνος το λάθος να παραδεχτεί ότι του αρέσει, έχουμε και τον Γεωργίου να δηλώνει ερωτευμένος όπου σταθεί και όπου βρεθεί και να απορρίπτει την Ιωάννα, δεν ήθελε και πολύ για να ξεσπάσει η νέα κόντρα. Το twitter βέβαια δεν βρήκε και πολύ χαριτωμένη την συμπεριφορά του αφού τον χαρακτηρίζει εμμονικό, σε σημείο επικινδυνότητας.