Έπρεπε να κοπεί στο μοντάζ - Η απαράδεκτη ατάκα από τον σχολιαστή του Love Island για τους παίκτες

Και όμως το είπε... δεν δίστασε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έπρεπε να κοπεί στο μοντάζ - Η απαράδεκτη ατάκα από τον σχολιαστή του Love Island για τους παίκτες

To Love Island κάθε ημέρα προβολής του συζητιέται έντονα από το twitter το οποίο ρίχνει τα "καρφιά" του χωρίς να λυπάται. Άλλοι κράζουν το κόνσεπτ του ριάλιτι, άλλοι απλά σχολιάζουν τα γεγονότα που σημειώνονται μέσα στη βίλα.

Στο χθεσινό 5/10 επεισόδιο ωστόσο, εντύπωση έκανε μια ατάκα του σχολιαστή του ριάλιτι σχετικά με τους παίκτες την ώρα που ετοίμαζαν το πρωινό τους για να φάνε.

Η ατάκα του σχολιαστή του Love Island που έπρεπε να κοπεί στο μοντάζ

Συγκεκριμένα είπε: «Μιας και μιλάμε για πρωινό, πάμε να δούμε πως το παίρνουν οι παίκτες... το πρωινό».

Τα 5/10 highlights του χθεσινού επεισοδίου στο Love Island

Αλέξανδρος και Χριστίνα βρίσκονται ολομόναχοι σε πριβέ σουίτα

Η Χριστίνα Μητσάκου είχε μια έκπληξη, αφού την περίμενε ένα γράμμα. Σε αυτό αναγραφόταν ότι θα περάσουν την ημέρα με τον Αλέξανδρο σε μια σουίτα οι δυο τους, όπου θα έχουν το χρόνο να γνωριστούν καλύτερα και να έρθουν πιο κοντά. Ωστόσο όπως βλέπουμε πέρα από φιλιά και αγκαλιές το ζευγάρι καυγαδίζει άσχημα με αφορμή τον Αργύρη.

Το ζευγάρι προέκυψε κατά την προηγούμενη επιλογή, αφού η Χριστίνα ήταν η μία που θέλησε, και παρά τις προηγούμενες τετ α τετ στιγμές που έχουν ζήσει φαίνεται πως έχουν ακόμα δρόμο να διανύσουν, αφού είναι εκρηκτικοί χαρακτήρες.

Έχουν μεγάλο ταλέντο στα χείλη; - Έτοιμοι αγόρια και κορίτσια για διαγωνισμό φιλιού

Ο διαγωνισμός φιλιού ξεκίνησε και τα αγόρια της βίλας κλήθηκαν να βαθμολογήσουν με κλειστά τα μάτια της παρτενέρ τους. Νικήτρια η πιο επιδέξια στο φιλί, που κατάφερε να ξετρελάνει τα έξι αρσενικά, με το έπαθλο να είναι ακόμα άγνωστο.

Νωρίτερα είδαμε και τη Χριστίνα με τον Αλέξανδρο να βρίσκονται επιτέλους μόνοι τους σε μια σουίτα, όπου είχαν όλο το χρόνο να έρθουν πιο κοντά. Εκτός όμως από τις τρυφερές στιγμές δεν έλειψαν και οι καυγάδες μεταξύ των δυο.

Nικήτρια τελικά στην βαθμολογία ήταν η Χριστίνα Μητσάκου, που έχει την τιμητική της απόψε.

Μεγάλος καυγάς μεταξύ Αναστασίας και Γιώργου μετά το φλερτ με τον Αργύρη

Ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα αποφάσισε να κάνει η Αναστασία Σιδηροπούλου, με αποδέκτη τον Γιώργο Γεωργίου, που θεωρεί ότι πρέπει να είναι αποκλειστικά αφοσιωμένη σε εκείνον. Μετά τη σκηνή που της έκανε μπροστά σε όλους επειδή φλέρταρε με τον νεόφερτο Αργύρη, η ίδια τον έβαλε στη θέση του με τον ίδιο να μπαίνει σε σκέψεις προκειμένου να μην τη χάσει.

Ο Αργύρης φαίνεται ότι μπήκε στο παιχνίδι προκειμένου να φέρει τα πάνω κάτω, και δεν δίστασε να ομολογήσει στον Γιώργο ότι η Αναστασία είναι ένα από τα κορίτσια που του αρέσουν πολύ. Αυτό ήταν αρκετό προκειμένου να κάνει τον Γιώργο πυρ και μανία και να τσακωθεί τόσο μαζί του όσο και με την Αναστασία με το twitter να τον κατακεραυνώνει για την κτητική συμπεριφορά του.

Η Ιωάννα επέλεξε Κόρκα, ο Αργύρης την...

Μια ανάσα πριν το τέλος του επεισοδίου οι δύο νέοι παίκτες, η Ιωάννα και ο Αργύρης κλήθηκαν να διαλέξουν το ταίρι τους, πράγμα που σημαίνει πως ένα αγόρι και ένα κορίτσι θα μείνουν εκ νέου single. Η επιλογή για την Ιωάννα ήταν μάλλον μονόδρομος με βάση τα όσα είδαμε στο επεισόδιο, για τον Αργύρη όμως έχουμε ένα ερωτηματικό.

Ο νέος παίκτης της βίλας φαίνεται πως ήρθε για να προκαλέσει πανικό, αφού από την πρώτη μέρα κατάφερε να τσαντίσει τον Γιώργο Γεωργίου, λόγω του φλερτ που υπήρξε με την Αναστασία Σιδηροπούλου. Μάλιστα το twitter σχολίασε πολύ αρνητικά την κτητική συμπεριφορά του παίκτη δεδομένου ότι η κοπέλα του έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει καταλήξει ότι είναι εκείνος που της έχει κάνει το κλικ.

Η Ιωάννα λοιπόν επέλεξε τον Γιώργο Κόρκα με τον οποίο είχαν ανταλλάξει καυτά φιλιά σε αυτό το επεισόδιο, αφήνοντας έτσι single την Κλαούντια.