Love Island: Επέλεξε Μαρία Αστόγλου ο Αργύρης - Ξανά single η Αναστασία Σιδηροπούλου

Το είχε δηλώσει άλλωστε ότι προτιμά τις μικροκαμωμένες

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Love Island: Επέλεξε Μαρία Αστόγλου ο Αργύρης - Ξανά single η Αναστασία Σιδηροπούλου

Ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα το αποψινό(6/10) επεισόδιο του Love Island, με τον Αργύρη να συνεχίζει από εκεί που έμεινε από την επιλογή δηλαδή της πρώτης κοπέλας που θα γίνει το ταίρι του. Η επιλογή ήταν μεταξύ Αναστασίας Σιδηροπούλου και Μαρίας Αστόγλου, που είναι αδιαμφισβήτητα δύο από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στο παιχνίδι.

Ωστόσο υπάρχει ένα θέμα, αφού την Αναστασία την καραδοκεί παντού ο Γιώργος Γεωργίου, που δεν μπορεί να ανεχτεί ότι υπάρχει κάποιος που θα του κλέψει την κοπέλα των ονείρων του. Μάλιστα το twitter τον κατέκραξε για την κτητικότητα και την τοξικότητά του(δείτε τα κορυφαία tweets).

H τελική επιλογή του Αργύρη Φράγκου

Η επιλογή για το ταίρι του εν τέλει ήταν η Μαρία Αστόγλου, η οποία είναι και πιο κοντά στα γούστα του. Βέβαια αν κάποιος χάρηκε πιο πολύ από όλους αυτός ήταν ο Γεωργίου, αφού θεωρεί ότι μένει ελεύθερος ο δρόμος για την Αναστασία. Αμ δε...

Μεγάλος καυγάς έγινε χθες μεταξύ τους

Ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα αποφάσισε να κάνει η Αναστασία Σιδηροπούλου, χθες 5/10 στο Love Island, με αποδέκτη τον Γιώργο Γεωργίου, που θεωρεί ότι πρέπει να είναι αποκλειστικά αφοσιωμένη σε εκείνον. Μετά τη σκηνή που της έκανε μπροστά σε όλους επειδή φλέρταρε με τον νεόφερτο Αργύρη, η ίδια τον έβαλε στη θέση του με τον ίδιο να μπαίνει σε σκέψεις προκειμένου να μην τη χάσει.

Ο Αργύρης φαίνεται ότι μπήκε στο παιχνίδι προκειμένου να φέρει τα πάνω κάτω, και δεν δίστασε να ομολογήσει στον Γιώργο ότι η Αναστασία είναι ένα από τα κορίτσια που του αρέσουν πολύ. Αυτό ήταν αρκετό προκειμένου να κάνει τον Γιώργο πυρ και μανία και να τσακωθεί τόσο μαζί του αλλά και με την Αναστασία.