Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για το Love Island και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Λίγο πριν το αποψινό 21/10 επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για το Love Island και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Οι χθεσινές ανατροπές στα ζευγάρια του Love Island έφεραν αναστάτωση στη βίλα η οποία συνεχίζεται στο νέο επεισόδιο απόψε στις 23.15 στον ΣΚΑΪ!

Η Κατερίνα και ο Παναγιώτης μπαίνουν στη σουίτα όπου ανακαλύπτουν πως δεν είναι μόνοι! Ένας νέος Πειρασμός έρχεται στο σπίτι και γνωρίζει όλους τους Islanders. Τα speed dates ξεκινούν όμως φαίνεται πως ο νέος Islander ήρθε αποφασισμένος να διεκδικήσει μία συγκεκριμένη κοπέλα.

Η Μαρία έχει δυσαρεστηθεί πολύ με τον αποχωρισμό της από τον Αργύρη και το συζητάει με τον Χρήστο. Δυσαρέσκεια φαίνεται να έχουν και τα αγόρια απέναντι στον Παναγιώτη και κάνουν δεύτερες σκέψεις για την απόφασή τους να τον κρατήσουν στη βίλα.

Η Χριστίνα προσπαθεί μέσα από την κουβέντα να αποσαφηνίσει τις προθέσεις του Αλέξανδρου Κ.. Σε μία στιγμή χαλάρωσης ο Αλέξανδρος Κ. παραδίδει μαθήματα… πασαρέλας σε όλους!

Το απόγευμα φέρνει και το μήνυμα για το coupling του νέου Islander. Ποιο κορίτσι θα επιλέξει και ποιος θα μείνει single; Ωστόσο ο ερχομός της Ηλιάνας φέρνει και μία επιπλέον ανακοίνωση που ανησυχεί τους Islanders.

Το αποψινό 21/10 trailer του Love Island

Ποιοι έγιναν ζευγάρι μετά την αποχώρησή τους από το Love Island;

Ήταν δύο παίκτες που ήρθαν πολύ κοντά στο “Love Island” (δείτε εδώ γιατί κόβεται) και κέρδισαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, ωστόσο ο ένας αποχώρησε αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι για προσωπικούς λόγους, ενώ το ίδιο έκανε και η δεύτερη για να είναι μαζί του πίσω στην Ελλάδα.

Ο λόγος φυσικά για τον Γιώργο Κόρκα και την Ιωάννα Τζανή, οι οποίοι μετά την οικειοθελή αποχώρηση από το “Love Island” αποφάσισαν να είναι μαζί, κάτι που αποκάλυψε η δεύτερη με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει στο πλευρό του Γιώργου Κόρκα και στη λεζάντα έγραψε:

«Πιστεύεις ότι θα ερωτευτείς εδώ ή έστω θα γνωρίσεις κάτι αξιόλογο;

- Ούτε μια στο δισεκατομμύριο.

- Ούτε εγώ, για να σπάσω την πλάκα μου ήρθα.

Η πρώτη μας συζήτηση μόλις μπήκα στο παιχνίδι. Και να που τελικά λίγες ημέρες μετά είμαστε κάπως έτσι, μακριά από κάμερες και οτιδήποτε άλλο μπορεί να μας το χαλάσει. @gkorkas κάποιος έπρεπε να σου σπάσει τον τσαμπουκά».

Ζευγάρι μετά το Love Island Ιωάννας & Γιώργος