J2US: «Τι είπε;» - "Κόκκαλο" η Δέσποινα Βανδή με την ατάκα του Νίκου Κοκλώνη για τον Βασίλη Μπισμπίκη

Δεν το περίμενε αυτό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
J2US: «Τι είπε;» -

Στη σκηνή του Just The 2 of Us, το Σάββατο 22/10, ανέβηκαν η Φωτεινή Δάρρα και ο Παναγιώτης Τριανταφύλλου και ερμήνευσαν το τραγούδι "Αυτή η νύχτα μένει". Οι δυο τους αποθεώθηκαν από το κοινό και από την κριτική επιτροπή, όμως το τραγούδι που τους δόθηκε στάθηκε αφορμή για ένα επικό σχόλιο του Νίκου Κοκλώνη προς την Δέσποινα Βανδή.

Στο κανάλι του ALPHA προβάλλεται αυτή τη σεζόν και μία σειρά με το όνομα του τραγουδιού, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο σύντροφος της ερμηνεύτριας και ο διάσημος παραγωγός δεν συγκρατήθηκε και πέταξε την σπόντα του, αφήνοντας την Βανδή άναυδη.

Το σχόλιο του Κοκλώνη για τον Μπισμπίκη και η αντίδραση της Βανδή στο J2US

«Αριστουργηματική σειρά και είναι ο Βασίλης Μπισπίκης… Γκόμενος. Δεν υπάρχει αυτό που βλέπουμε στη σειρά. Εγώ την βλέπω», είπε ο Νίκος Κοκλώνης, με την Δέσποινα Βανδή να γουρλώνει τα μάτια της και να ρωτά: «Τι είπε;». «Τίποτα, δεν είπα», απάντησε εκείνος.

Η εμφάνιση της Μελίνας Μακρή και του Ιωάννη Μελισσανίδη στο σόου

Στο σόου εμφανίστηκε και η Μελίνα Μακρή με τον Ιωάννη Μελισσανίδη, οι οποίοι δεν εντυπωσίασαν ιδιαίτερα την κριτική επιτροπή, αλλά σε αυτό οφείλεται το γεγονός πως ο δεύτερος έχει φαρυγγίτιδα και δεν μπόρεσε να τα δώσει όλα.

«Σίγουρα έχει πρόβλημα ο Ιωάννης αλλά τα έδωσε όλα και προσπάθησε πάρα πολύ! Σκέψου δηλαδή να μην ήταν και άρρωστος», είπε χαρακτηριστικά η Καίτη Γαρμπή.