Σοβαρή ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για το \"The Voice\" από διαγονιζόμενη που κάνει λόγο για...!

Σοβαρή ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για το \

Το ότι δεν πέρασε στην επόμενη φάση εξαιτίας του τραγουδιού που η παραγωγή επέλεξε για λογαριασμό της καταγγέλλει η Ιωάννα Πεπέτα, μία από τις διαγωνιζόμενες που δεν προκρίθηκαν. Μάλιστα, το ότι τα τραγούδια επιλέγονται από τους ανθρώπους του σόου επιβεβαίωσε και διαγωνιζόμενη που έχει περάσει τις blind auditions!


«Σίγουρα απογοητεύτηκα... Είχα επιλέξει ένα τελείως λαϊκό, την "Πριγκιπέσσα", καμία σχέση με αυτό που μου δώσανε», είπε αποκλειστικά στην εκπομπή «Μελέτησέ Το» η διαγωνιζόμενη.


Όπως πρόσθεσε, η ίδια είναι λαϊκή τραγουδίστρια και το κομμάτι «Ταξίδι Στη Βροχή» που της έδωσε η παραγωγή, όχι μόνο την αδίκησε, αλλά δεν το ήξερε ούτε η Μελίνα Ασλανίδου! Μάλιστα, η τραγουδίστρια - coach ρώτησε on air για το τραγούδι όταν η Ιωάννα ολοκλήρωσε την ερμηνεία της, όπως είδαμε και στο σχετικό επεισόδιο!


«Σίγουρα μπορεί να μην έδωσα το 100% λόγω άγχους, αλλά ok, το τραγούδι δεν το ήξερε η Μελίνα. Μπορεί να τυχαίνουν κι αυτά, δεν ξέρω», συνέχισε η Ιωάννα, ενώ αποκάλυψε πως η παραγωγή «έκοψε» το σημείο όπου ο Αντώνης Ρέμος της κάνει πρόταση να εμφανιστεί σε καλοκαιρινή του συναυλία στη Μύκονο!


Στο μεταξύ, για το αποτέλεσμα της οντισιόν ξέσπασε στο Facebook η αδερφή της Ιωάννας: «η ανιψιά της αγαπημένης σου Βίσση τυχαία πέρασε; Δεν νομίζω! Η παραγωγή τυχαία πήρε γνωστούς τραγουδιστές να έρθουν για να φανεί ότι πήρανε καλές φωνές; Δεν νομίζω!», γράφει μεταξύ άλλων.


Το ότι η παραγωγή επέλεξε τα κομμάτια των auditions επιβεβαίωσε η Κωνσταντίνα Ζέρβα, που πέρασε στην επόμενη φάση: «διαλέξαμε από μία μεγάλη λίστα και οι άνθρωποι της παραγωγής επέλεξαν ένα από αυτά», ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη.


Athensmagazine.gr

TAGS