Σκορδά-Λιάγκας & Κωστόπουλος-Μπαλατσινού στο ίδιο ΤΡΑΠΕΖΙ! Πώς αντέδρασαν; (VIDEO)

Σκορδά-Λιάγκας & Κωστόπουλος-Μπαλατσινού στο ίδιο ΤΡΑΠΕΖΙ! Πώς αντέδρασαν; (VIDEO)
Με αφορμή τα γενέθλια του 5χρονου γιου του Νίκου Χατζηνικολάου και της Κρίστης Τσολακάκη,Αλέξανδρου, η συνάντηση Γιώργου Λιάγκα-Φαίης Σκορδά, Πέτρου Κωστόπουλου-Τζένης Μπαλατσινού είναι γεγονός! Η συνάντησή τους, που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής 23 Φεβρουαρίου σε παιδότοπο γνωστού ξενοδοχείου της Κηφισιάς σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, σχολιάστηκε στον αέρα του Πρωινού του Mega το πρωί της Δευτέρας 24 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα, η συνάντηση των δύο ζευγαριών στο πάρτυ του γιου του Νίκου Χατζηνικολάου έγινε θέμα συζήτησης στο Πρωινό Κωστόπουλου-Μπαλατσινού έπειτα από "πάσα" του Δημήτρη Ουγγαρέζου που κρατώντας την εφημερίδα που δημοσίευσε την ειδηση ανά χείρας θέλησε να μάθει λεπτομέρειες από το ζευγάρι για τυχόν παρελειπόμενα.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού ανάφεραν ότι μοιράστηκαν το ίδιο τραπέζι με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, συνομίλησαν σε φιλικούς τόνους ενώ ,όπως σημείωσε ο Πέτρος Κωστόπουλος, η Φαίη Σκορδά απομακρύνοταν συχνά από το τραπέζι τους μιας και είχε υπό την επίβλεψή της τον μικρό Γιάννη που επιδιδόταν σε ασταμάτητο παιχνίδι.



Athensmagazine.gr