GNTM: Το δημόσιο άδειασμα της Ξανθούλας στην Ερμίδου - «Μετά την επίθεση κατέληξε να με βρίζει»! (Βίντεο)

«Μου κάνει έντονη επίθεση στο θέμα των κιλών μου»

GNTM: Το δημόσιο άδειασμα της Ξανθούλας στην Ερμίδου - «Μετά την επίθεση κατέληξε να με βρίζει»! (Βίντεο)

Ένταση υπήρξε ανάμεσα στην Ξανθή Τζερεφού και την Ειρήνη Ερμίδου στο χθεσινό επεισόδιο.

Η Ξανθή κατηγόρησε την Ειρήνη πως αρκετές είναι οι φορές που της έχει κάνει επίθεση για τα κιλά της, με αποτέλεσμα να δούμε τον τσακωμό τους και τα γαλλικά της δεύτερης. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Βόμβα στην showbiz! Αυτό είναι το νέο hot ζευγάρι της πόλης!

Η κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των κούκου» βρέθηκε στα backstage του GNTM, όπου βρήκε τα κορίτσια και μίλησε μαζί τους για τα όσα βλέπουμε στα τελευταία επεισόδια. Ανάμεσα σε αυτές που μίλησαν στην κάμερα και η Ξανθή Τζερεφού, η οποία ερωτήθηκε για τον τσακωμό με την Ειρήνη Ερμίδου.

Δείτε ακόμη: GNTM: «Για αυτό έληξε έτσι άδοξα...» - Το μήνυμα της Άννας Τσακουρίδου μετά την αποχώρηση της! (Βίντεο)

«Δεν θα έβγαινα με την Ειρήνη έξω. Μου κάνει έντονη επίθεση στο θέμα των κιλών μου. Πρέπει να σκέφτεται αυτά που λέει πρώτα. Ήταν ένα σχόλιο πολύ αγενές που δεν θα έπρεπε να γίνει. Ήρθε να μου ζητήσει τα ρέστα μετά την επίθεση και κατέληξε να με βρίζει και να με λέει μάλιστα και κομπλεξική. Εμένα που έχω βγει στην ελληνική τηλεόραση και έχω μιλήσει για plus size, έχω μιλήσει για διαβήτη. Θεωρώ για την ψυχική μου ηρεμία να μην έχω καμία σχέση με την Ειρήνη. Θεωρώ ότι είναι τοξική για εμένα και τη βγάζω έξω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

TAGS