GNTM: «Η Ξανθούλα είχε στρατηγική. Το είπε για να την λυπηθούν οι κριτές»! (Βίντεο)

Τα καρφιά στο plus size μοντέλο του GNTM!

GNTM: «Η Ξανθούλα είχε στρατηγική. Το είπε για να την λυπηθούν οι κριτές»! (Βίντεο)

Ο κακός χαμός έχει γίνει στο GNTM!

Ξανθή Τζερεφού και Ειρήνη Ερμίδου είναι στα μαχαίρια και όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο, "μπλέχτηκαν" και οι υπόλοιπες παίκτριες. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Μπάγια Αντωνοπούλου: Όλη η αλήθεια για την κόντρα της με τον Γιώργο Παπαδάκη! Ποιες είναι οι σχέσεις τους σήμερα;

Η κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των κούκου» βρέθηκε στα backstage του παιχνιδιού την ώρα της αποχώρησης μιλώντας με τα κορίτσια για τα όσα συμβαίνουν.

Μικαέλα Φωτιάδη και Εύη Ιωαννίδου έριξαν τα βέλη τους στην Ξανθή Τζερεφού και στην στάση της απέναντι σε κριτές και στην Ειρήνη Ερμίδου.

Δείτε ακόμη: Ακόμη ένα "άκυρο" για το Nomads από παίκτη του Survivor! (Βίντεο)

Η Μικαέλα Φωτιάδη λέει χαρακτηριστικά: «Η Ξανθούλα έχει το πλεονέκτημα γιατί είναι η μόνη plus size μοντέλο. Κάνει ότι δεν τη νοιάζει, ότι αυτά που λένε για τα κιλά της από το ένα αφτί μπαίνουν και από το άλλο βγαίνουν, αλλά τελικά δείχνει ακριβώς το αντίθετο, φωνάζει, γίνεται έξαλλη και κοκκινίζει… Η Ερμίδου έκανε ένα λάθος και πήγε να της ζητήσει συγγνώμη και η Ξανθούλα την κοίταξε κάπως, με ένα περίεργο βλέμμα, με ύφος, ταπεινωτικά…Ήμουν μπροστά…»!

Δείτε ακόμη: Κατερίνα Παπουτσάκη: Τρυφερά παιχνίδια με τον γιο της λίγο πριν τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της!

Ενώ η Εύη Ιωαννίδου ανέφερε ακολουθεί συγκεκριμένη στρατηγική. «Ήξερε ότι θα έχει μία από τις χειρότερες φωτογραφίες και είχε στρατηγική. Είπε ότι θα φύγει, αλλά δε θα αποχωρήσει… Έτσι το είπε για να τη λυπηθούν οι κριτές…»!

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

TAGS