GNTM: Η πρώτη ανάρτηση της Χριστιάννας μετά την αποχώρηση της από το σπίτι!

«Ευχαριστώ σε όσους δεν πίστεψαν ούτε για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου σε εμένα»

GNTM: Η πρώτη ανάρτηση της Χριστιάννας μετά την αποχώρηση της από το σπίτι!

Η Χριστιάννα Σκούρα είναι η παίκτρια που αποχώρησε την Τρίτη από το Greece's Next Top Model.

Οι παίκτριες ζορίστηκαν πολύ με το concept της φωτογράφισης και ελάχιστες ήταν αυτές που κατάφεραν να πραγματοποιήσουν σωστές λήψεις. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Κατερίνα Δημητρόγλου: "Λιώνει" από έρωτα! - "Εχω βρει το άλλο μου μισό στο πρόσωπο του..."

Η Άννα Αμανατίδου και η Εβελίνα ήταν εκείνες που έκαναν την καλύτερη λήψη ενώ τη χειρότερη έκαναν η Ειρήνη, η Χριστιάννα και η Ξανθούλα.

Δείτε ακόμη: Μαρί Κωνσταντάτου: Ξεσπά για τα...στόματα που λένε κακίες! - "Κλείνουν μόνο με..."

Η Χριστιάννα Σκούρα ανέβασε μία φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την οποία συνόδευσε με το σχόλιο: “Ευχαριστώ. Μια λέξη που φανερώνει ευγένεια. Δεν είμαι αχάριστη για αυτό θα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους μου που ήταν εκεί να με στηρίξουν, ακόμη και σε εκείνους που μας χωρίζουν χιλιόμετρα. Ευχαριστώ σε όλους όσους κατά την διάρκεια του παιχνιδιού με έκαναν ευτυχισμένη έστω για μια στιγμή. Ευχαριστώ σε όσους μου έδωσαν την ευκαιρία να αποδείξω τι αξίζω επαγγελματικά και προσωπικά. Φυσικά οφείλω και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους δεν πίστεψαν ούτε για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου σε εμένα, χάρη σε εκείνους τα κατάφερα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όσους με πλήγωσαν αλλά μου δίδαξαν ποιοι άνθρωποι αξίζουν την αγάπη μου. Ευχαριστώ όλους εσάς που δεν με γνωρίζετε προσωπικά παρόλα αυτά με αγαπήσατε, με στηρίξατε, πιστέψατε σε μένα. Σε εσάς οφείλω και μία συγγνώμη εάν σας απογοήτευσα αλλά δεσμεύομαι να επανορθώσω. Ένα τιτανοτεράστιο ευχαριστώ στην οικογένεια μου που στέκεται βράχος δίπλα μου. Να λέτε «ευχαριστώ» με όλη την καρδιά σας. GNTM σε ευχαριστώ! Σε ευχαριστώ για την εμπειρία, για τα μαθήματα ζωής και για τους ανθρώπους που γνώρισα χάρη σε εσένα”.

Πηγή: athensmagazine.gr

TAGS