GNTM: Οι πρώτες δηλώσεις των κοριτσιών μετά το τέλος των γυρισμάτων! Όσα αποκάλυψαν στις κάμερες! (Βίντεο)

Οι πρώτε δηλώσεις των κοριτσιών μετά το τέλος των γυρισμάτων!

GNTM: Οι πρώτες δηλώσεις των κοριτσιών μετά το τέλος των γυρισμάτων! Όσα αποκάλυψαν στις κάμερες! (Βίντεο)

Τα γυρίσματα του GNTM ολοκληρώθηκαν, το επόμενο Next top model της Ελλάδος βγήκε και όλα τα κορίτσια έχουν ξεκινήσει την καριέρα τους στον χώρο της μόδας.

Τα περιοδικά People, Instyle και Γυναίκα πραγματοποίησαν party με τα κορίτσια του GNTM στην πασαρέλα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: GNTM: Η αποχώρηση της Ξανθούλας, η επιστροφή των παλιών παικτριών και η «βόμβα» που έσκασε η Παπαγεωργίου! (Βίντεο)

Η Ξανθούλα Τζερεφού, η Ειρήνη Ερμίδου και η Εύη Ιωαννίδου μίλησε στις κάμερες για τα όσα εξελίχθηκαν μέσα στο σπίτι κατά την παραμονή τους και αναφέρθηκαν στις κόντρες τους.

Δείτε ακόμη: Έκτακτη εξέλιξη! Δύο συλλήψεις για το θάνατο της φοιτήτριας στη Ρόδο! Την πέταξαν στη θάλασσα ζωντανή!

Ειρήνη Ερμίδου και Ξανθούλα Τζερεφού μίλησαν για τον τσακωμός τους έπειτα από την ερώτηση δημοσιογράφου με τις ίδιες να απαντούν πως είναι λογικό πως μέσα σε ένα σπίτι να μην ταιριάζεις με όλους είναι κάτι φυσιολογικό κάτι που περίμεναν να συμβεί.

Από την άλλη η Εύη Ιωαννίδου μίλησε στους δημοσιογράφους για την απόμακρη συμπεριφορά της λέγοντας την τελευταία στιγμή έβγαλε μια καλή εικόνα προς τα έξω. Στην αρχή η εικόνα της ήταν περίεργη και θέλει να κάνει τα πάντα για να αλλάξει αυτό.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

TAGS