GNTM: Ξεσπά η Ξανθούλα! "Μου γινόταν οργανωμένη επίθεση! Θεωρώ ότι ήταν σκόπιμη!" (βίντεο)

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Ξανθούλας Τζερεφού!

GNTM: Ξεσπά η Ξανθούλα!

Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στις οντισιόν του GNTM, οι κριτές ενθουσιάστηκαν μαζί της.

Η Ξανθούλα Τζερεφού, σε κάθε φωτογράφηση που έπαιρνε μέρος, είχε τον τρόπο να γίνεται η "αγαπημένη" των φωτογράφων και όλοι σχεδόν ανεξαιρέτως δήλωναν στο τέλος των δοκιμασιών πως θέλουν να συνεργαστούν μαζί της. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ματθίλδη Μαγγίρα: Ακομπλεξάριστη ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ! Αντέχετε να τη δείτε;

Το Plus Size model έφυγε άρον άρον από το σπίτι του GNTM αφού της προέκυψε πρόβλημα με την υγεία της. Το σάκχαρο της Ξανθούλας Τζερεφού "ανέβηκε" στα ύψη με αποτέλεσμα η παίκτρια να οδηγηθεί στο νοσοκομείο και από εκεί να αποφασίσει να αποχωρήσει οικειοθελώς από το σπίτι του Greece's Next Top Model.

Δείτε ακόμη: Ιωάννα Σουλιώτη: Δείτε για πρώτη φορά το ζεστό και φιλόξενο σπίτι της! Θα πάθετε πλάκα!

Η Ξανθούλα σήμερα το πρωί βρέθηκε καλεσμένη "Στη Φωλιά των Κουκου" και μίλησε για τα όσα έζησε στο σπίτι του GNTM και ξέσπασε κατά των πρώην συμπαικτριών της!

Δείτε ακόμη: Μαρία Μπακοδήμου: Σοκάρει η παρουσιάστρια! - "Στην εφηβεία μου έχω δεχτεί σ3ξουαλική παρενόχληση!"

Η ίδια αναφέρθηκε στις επιθέσεις που δεχόταν μέσα στο σπίτι από τα άλλα κορίτσια, λέγοντας: "Ήθελα να φύγω γιατί ένιωθα ότι μου γινόταν μια επίθεση η οποία κατά τη γνώμη μου ήταν οργανωμένη. Θεωρώ ότι ήταν σκόπιμη. Γενικά οι επθέσεις που δεχόμουν από τα κορίτσια, από την Εύη, τη Μικαέλα, την Ειρήνη τώρα τελευταία. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ αυτό σε έναν άνθρωπο. Προσπαθώ να δείχνω την αξία μου σε κάθε ευκαιρία." τόνισε η Ξανθούλα Τζερεφού.

Δείτε το βίντεο:

TAGS