GNTM: Η πρώτη ανάρτηση της Ξανθής μετά την αποχώρηση της και το δημόσιο μήνυμα!

Όσα έγραψε για την συμμετοχή της στο GNTM!

GNTM: Η πρώτη ανάρτηση της Ξανθής μετά την αποχώρηση της και το δημόσιο μήνυμα!

Λόγω υγείας η Ξανθή Τζερεφού αποχώρησε από το σπίτι του GNTM.

Το μοναδικό plus size μοντέλο που μπήκε στο σπίτι του ριάλιτι μόδας, λίγο καιρό μετά την αποχώρηση της έκανε την πρώτη της ανάρτηση. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αποχωρεί ο Γιώργος Παπαδάκης από τον ΑΝΤ1; Όλη η αλήθεια!

Στα τελευταία επεισόδια του παιχνιδιού οι παίκτριες είχαν έρθει πολλές φορές σε σύγκρουση με την Ξανθή, με αποτέλεσμα μάλιστα να παραπονεθεί στους κριτές και να τους ανακοινώσει την επιθυμία της να φύγει, ωστόσο, δεν αποχώρησε οικειοθελώς εκείνη την ημέρα, αλλά λόγω υγείας, λίγες ημέρες αργότερα.

Δείτε ακόμη: Βασιλική Ανδρίτσου: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της λίγο πριν τον ερχομό του πρώτου της παιδιού!

Η Ξανθούλα Τζερεφού, λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση της δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συγκεκριμένα από την φωτογράφιση που είχαν κάνει στον αέρα.

Δείτε ακόμη: My style rocks 2: Έμειναν όλοι άφωνοι στο πλατό με την Μπέττυ Μαγγίρα! Δεν θα πιστεύετε τι έκανε! (Βίντεο)

Ευχαριστώ πολύ τους κριτές, την Έλενα Χριστοπούλου και την art director, Ζενεβιέβ Μαζαρί, όχι μόνο για όλα όσα με έμαθαν αλλά που πίστεψαν σε εμένα και μου έδωσαν την ευκαιρία για να αποδείξω τι αξίζω. Το gntm ήταν ένα ανεκτίμητο δώρο για εμένα που μέσω αυτού αγάπησα περισσότερο το modeling. Είμαι ευγνώμων για όλα όσα έζησα τους τελευταίους μήνες. Αυτή ήταν μόνο η αρχή. Ευχαριστώ πολύ όλους εσάς που με πιστεύετε και με στηρίζετε”, έγραψε στην λεζάντα της.

TAGS