GNTM Spoiler: Βήμα βήμα πως θα γίνει ο τελικός! Όλα όσα θα δούμε αύριο...

Μάθετε πρώτοι πώς θα βγει η νικήτρια αλλά και ποια είναι!

GNTM Spoiler: Βήμα βήμα πως θα γίνει ο τελικός! Όλα όσα θα δούμε αύριο...

Αύριο θα γίνει ο μεγάλος τελικός του GNTM ο οποίος και κρύβει πολλές εκπλήξεις!

Τα τρία κορίτσια που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι αυτό το σημείο, θα κάνουν τρεις φωτογραφήσεις σε αντίστοιχες διαφορετικές εκδοχές μιας χριστουγεννιάτικης βραδιάς. Η πρώτη θα αφορά ένα οικογενειακό δείπνο και στη φωτογράφηση θα πάρουν μέρος συγγενείς των φιναλίστ. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Aνοίγουν σαμπάνιες για τη Σκορδά στον ΑΝΤ1! Πόσες μονάδες άφησε πίσω τους Κουκου;

Η δεύτερη φωτογράφηση θα γίνει κατά τη διάρκεια ενός χορευτικού πάρτι με φίλους. Οι φιναλίστ θα φωτογραφηθούν μαζί με 10 άντρες μοντέλα. Η τελευταία δοκιμασία θα έχει μια πιο ρομαντική διάθεση, αφού θα φορέσουν τα καλά τους για μια βραδιά με τα αγόρια τους. Στη φωτογράφηση αυτή θα λάβει μέρος ένας άντρας μοντέλο. Επίσης, οι τρεις καλλονές θα πρωταγωνιστήσουν σε γύρισμα διαφημιστικού για γνωστό ποτό, που θα πραγματοποιηθεί στο «Μέγαρο Υπατία» μαζί με άνδρα μοντέλο.

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση 17/12: Εκπλήξεις και ανατροπές! Οι παρουσιαστές τρίβουν τα μάτια τους με τα νούμερα τηλεθέασης! Δείτε αναλυτικά...

Φωτογράφος στον μεγάλο τελικό θα είναι ο Δημήτρης Σκουλός και κατά τη διάρκεια των δοκιμασιών θα είναι παρόντες οι κριτές Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Άγγελος Μπράτης (που υπογράφει όλα τα ρούχα των φιναλίστ), η μέντορας των κοριτσιών Έλενα Χριστοπούλου και η Ζενεβιέβ Μαζαρί. Τη βραδιά του τελικού θα παρευρίσκονται όλες οι παλιές παίκτριες για να στηρίξουν τις πρώην συμπαίκτριές τους και να ζήσουν μαζί τους την αγωνία της ανακοίνωσης του ονόματος του «Greece’s Next Top Model».

Δείτε ακόμη: H μεσημεριανή ζώνη έχει νέα βασίλισσα! Ποια «έφαγε» τη Μενεγάκη;

Η μεγάλη νικήτρια θα κερδίσει χρηματικό έπαθλο ύψους 50.000 ευρώ, ένα μεγάλο συμβόλαιο στον χώρο της μόδας με πρακτορείο μοντέλων στο Αμβούργο, ένα μονοετές συμβόλαιο με μεγάλη ελληνική εταιρεία καλλυντικών και ένα εξώφυλλο στο περιοδικό μόδας «Instyle»! Μάλιστα τα τελευταία spoiler που βγήκαν θέλουν ως νικήτρια την Εβελίνα Σκίτσκο!

TAGS