GNTM: Η φαρμακερή απάντηση της Εύης Ιωαννίδου στην Άννα Αμανατίδου - «Πονάει η αλήθεια...»! (Βίντεο)

Οι αποκαλύψεις της για τις υπόλοιπες παίκτριες!

GNTM: Η φαρμακερή απάντηση της Εύης Ιωαννίδου στην Άννα Αμανατίδου - «Πονάει η αλήθεια...»! (Βίντεο)

Καλεσμένη στην εκπομπή «Φωλιά των κούκου» βρέθηκε μετά την αποχώρηση της από το σπίτι του GNTM η Εύη Ιωαννίδου.

Το μοντέλο συζήτησε με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη για τα όσα συνέβαιναν μέσα στο σπίτι, αλλά και για την κόντρα της με την Άννα Αμανατίδου. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Το Πρωινό «αδειάζει» την Τραϊάνα Ανανία! «Καλό θα ήταν να μην...» (Βίντεο)

Η Εύη Ιωαννίδου στα προημιτελικά του GNTM ήρθε αντιμέτωπη με την Άννα Αμανατίδου στην τελευταία δυάδα με την πρώτη να είναι εκείνη που αποχωρεί από το σπίτι.

Δείτε ακόμη: GNTM Spoiler: Βήμα βήμα πως θα γίνει ο τελικός! Όλα όσα θα δούμε αύριο...

Έχοντας ακούσει τα λόγια «φωτιά» προς το πρόσωπο της από την Άννα Αμανατίδου, η Εύη ήρθε μέσα από την πρωινή εκπομπή του STAR να της απαντήσει.

Δείτε ακόμη: Στο νοσοκομείο πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός! Τι συνέβη;

«Δεν ισχύει ότι με έδιωξαν από τη δουλειά στη Θεσσαλονίκη για να πάρουν την Αμανατίδου. Η άποψη μου για τη συγκεκριμένη είναι ότι σε κάποια πράγματα που εσείς δεν βλέπατε ήταν διαφορετική. Έκρινε τους πάντες. Είχε δύο πρόσωπα. Κάτι προσωπικό μαζί της δεν έχω. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Δεν ταίριαζαν οι χαρακτήρες μας μέσα στο παιχνίδι. Εμένα δεν μου αρέσει να κουτσομπολεύω. Κάτι που κάνει εκείνη. Δεν κακολόγησα και δεν έβρισα κανέναν. Πολλές γύρισαν και είπαν πολύ άσχημα πράγματα για μένα. Επιθετική δεν ήμουν ποτέ. Τους πονάει η αλήθεια κάποιους. Είμαι δίκαιη, αντικειμενική και ειλικρινής»

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

TAGS