GNTM: Όσα θα δούμε στον σημερινό τελικό και η μεγάλη ανατροπή!

Ποια θα είναι η μεγάλη νικήτρια;

GNTM: Όσα θα δούμε στον σημερινό τελικό και η μεγάλη ανατροπή!

Εβελίνα Σκίτσκο, Μαριάννα Παινέση και Ειρήνη Καζαριάν είναι τα τρία κορίτσια που κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό του GNTM και να διεκδικήσουν τον τίτλο.

Σήμερα, θα διεξαχθεί ο μεγάλο τελικός όπου και να ανακοινωθεί ποια θα είναι το επόμενο top model της Ελλάδας και η αγωνία είναι μεγάλη. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Άβα Γαλανοπούλου: «Στήριγμα» στον Θεό για την ηθοποιό! Η ριζική αλλαγή στην εμφάνιση της!

Τα κορίτσια θα κάνουν τρεις φωτογραφήσεις σε αντίστοιχες διαφορετικές εκδοχές μιας χριστουγεννιάτικης βραδιάς. Η πρώτη θα αφορά ένα οικογενειακό δείπνο και στη φωτογράφηση θα πάρουν μέρος και οι συγγενείς τους.

Η δεύτερη φωτογράφηση θα γίνει κατά τη διάρκεια ενός χορευτικού πάρτι με φίλους όπου θα φωτογραφηθούν μαζί με άντρες μοντέλα.

Δείτε ακόμη: Ειρήνη Σκλήβα: Η τραγική ζωή της ωραιότερης Ελληνίδας όλων των εποχών! Το παραμύθι που έγινε εφιάλτης!

Η τελευταία δοκιμασία θα έχει μια πιο ρομαντική διάθεση, αφού θα φωτογραφηθούν για μια βραδιά με τα αγόρια τους. Στη φωτογράφηση αυτή θα λάβει μέρος ένας άντρας μοντέλο. Επίσης, θα πρωταγωνιστήσουν σε γύρισμα διαφημιστικού για γνωστό ποτό.

Φωτογράφος στον μεγάλο τελικό θα είναι ο Δημήτρης Σκουλός και κατά τη διάρκεια των δοκιμασιών θα είναι παρόντες όλοι οι κριτές, η μέντορας των κοριτσιών Έλενα Χριστοπούλου και η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Δείτε ακόμη: Απασφάλισε η Ιωάννα Τούνη! Η απάντηση της στα σχόλια για την φωτογραφία στο μνημείο του Ολοκαυτώματος! (Βίντεο)

Στον τελικό του «Greece’s Next Top Model» θα δούμε πάλι στο πλατό όλα τα κορίτσια για τελευταία φορά. Ο τελικός έχει ήδη μαγνητοσκοπηθεί και μόνο το τελευταίο μισάωρο θα μεταδοθεί live που όπως ανακοίνωσε και η Κατερίνα Καραβάτου, το κοινό θα ψηφίσει το αγαπημένο του μοντέλο που θα είναι και η νικήτρια.

Δείτε το trailer

TAGS