GNTM: Έπος! Το πιο αποτυχημένο δοκιμαστικό! Η Ειρήνη Καζαριάν προσπάθησε να πει τον καιρό με την αδερφή της αλλά... (βίντεο)

Το... πάλεψαν αλλά...

GNTM: Έπος! Το πιο αποτυχημένο δοκιμαστικό! Η Ειρήνη Καζαριάν προσπάθησε να πει τον καιρό με την αδερφή της αλλά... (βίντεο)

Στην καλύτερη επαγγελματική της περίοδο, βρίσκεται η Ειρήνη Καζαριάν!

Η 21χρονη πανέμορφη κοπέλα από την Αρμενία, με τα τεράστια πράσινα μάτια και καθηλωτικό βλέμμα, μπήκε στο σπίτι του GNTM και αφού άκουσε προσεκτικά όσα της έλεγαν οι κριτές και η coach, στέφθηκε νικήτρια! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Μαρία Λουίζα Βούρου: Γάμος και βάφτιση μαζί! Αποκαλύπτει πότε θα γίνουν τα μυστήρια!

Η Ειρήνη Καζαριάν είναι έτοιμη για μια μεγάλη καριέρα στον χώρο του modeling ενώ η οικογένεια της και ειδικά η αδερφή της, είναι στο πλάι της σε κάθε της βήμα και στηρίζουν κάθε της απόφαση!

Δείτε ακόμη: Reality και talent shows που θα μας καθηλώσουν! Τα... δυνατά χαρτιά των καναλιών που θα σαρώσουν τις τηλεθεάσεις!

Η Ειρήνη Καζαριάν μαζί με την αδερφή της, δυο χρόνια πριν είχαν ξαναδοκιμάσει την τύχη τους στα τηλεοπτικά δρώμενα. Τότε είχαν κάνει δοκιμαστικό για να λένε τον καιρό ως άλλες... Πετρούλες.

Δείτε ακόμη: Άνθιμος Ανανιάδης: "Αν η αλήθεια ήταν κακή, αρνητική, οτιδήποτε..." - Η μητέρα του ηθοποιού ξεσπά για το τεστ πατρότητας... (βίντεο)

Όσο και αν το πάλεψαν όμως οι αδερφές Καζαριάν δεν το... είχαν καθόλου!

Το βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά "Για την Παρέα" και μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα μικρό... έπος!

Δείτε το βίντεο:

TAGS