GNTM: 2+1 φορέματα που είδαμε χτες και είναι τέλεια για το φετινό ρεβεγιόν!

Δεν πρέπει να τα χάσεις!

GNTM: 2+1 φορέματα που είδαμε χτες και είναι τέλεια για το φετινό ρεβεγιόν!

Σου έχουμε 2+1 φορέματα που είδαμε στο χτεσινό επεισόδιο του GNTM και θα είναι τέλεια για το φετινό ρεβεγιόν!

Χθες παρακολουθήσαμε ένα μικρό αφιέρωμα του δημοφιλούς ριάλιτι μόδας στις Ελληνίδες σχεδιάστριες, μιας και τα κορίτσια φόρεσαν μοναδικά σύνολα ραμμένα από ελληνικά χέρια.

GNTM Highlights: Το ατύχημα στο πλατό, το "δηλητήριο" της Κάτιας και το "θάψιμο" στον Μπράτη! (Βίντεο)

Τα σύνολα άνηκαν όλα στη χειμερινή κολεξιόν και έτσι βρήκαμε και σου προτείνουμε 2+1 φορέματα που θα μπορούσες να φορέσεις στο ρεβεγιόν ή σε οποιοδήποτε πάρτι! Με τις γιορτές να πλησιάζουν, σίγουρα δε θα πρέπει να το αμελήσεις!

Το φόρεμα της Κέισι ήταν Αnthé Collection και μας "έκλεψε" την καρδιά με την ελαφριά του λάμψη και τις λεπτομέρειες με τα κουμπιά. Είναι χωρίς αμφιβολία ένα κομμάτι ικανό να κολακέψει τον κάθε σωματότυπο.

λεπτομέρεια κουμπιά

φόρεμα κέισι

Σίγουρα ένα από τα κομμάτια που επίσης τράβηξε τα βλέμματα ήταν και το φόρεμα της Ίλντα. Συγκεκριμένα, η ξανθιά καλλονή φόρεσε το φόρεμα "Madonna" by Natasha Avloniti και ήταν πιο εντυπωσιακή από ποτέ. Μπλε βελούδο με μεγάλο σκίσιμο, ανοιχτή πλάτη και μία υπέροχη συμμετρία.

μπλε φόρεμα ιλντα

Τέλος "μαγικό" ήταν και το φόρεμα της Ελευθερίας το οποίο θύμιζε κάτι από ντίσκο. Το ρούχο του "Golden Pass" άνηκε στη συλλογή Mallory. Οι βάτες και η διακριτική του λάμψη μας έκαναν να το λατρέψουμε!

φόρεμα Ελευθερία
ντίσκο φόρεμα

GNTM: Έξαλλες η Ηλιάνα και η Ζενεβιέβ με την Άννα Μαρία! «Πες το μωρή...» (Βίντεο)

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM είδαμε ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Ζενεβίβ Μαζαρί έγιναν έξαλλες με την Άννα Μαρία και είπε χαρακτηριστικά: «Πες το μωρή...»!

Το ριάλιτι μόδας του Star κάθε μέρα γίνεται όλο και πιο απαιτητικό και αυτό φαίνεται στα επεισόδια!

Σήμερα η Άννα Μαρία όταν πήγε στο σετ να φωτογραφηθεί την ρώτησε η Ηλιάνα τι ρούχο φοράει και εκείνη δεν το έλεγε σωστά με αποτέλεμα να εκνευρίσει τις δυο γυναίκες!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου της φώναξε την μάρκα του ρουχου και της έλεγε «πες το μωρή επιτέλους»!

GNTM - Spoiler: Δράματα, κλάματα και κακίες! Ποια παίκτρια αποχωρεί απόψε;

Δείτε το σχετικό βίντεο: